Παναθηναϊκός: Αφήνει στην άκρη την περίπτωση Ουόλτον

Παναθηναϊκός: Αφήνει στην άκρη την περίπτωση Ουόλτον

Παναθηναϊκός: Αφήνει στην άκρη την περίπτωση Ουόλτον

bet365

Ο Παναθηναϊκός αφήνει στην άκρη την περίπτωση του Ντέρικ Ουόλτον Τζούνιορ και κοιτάζει άλλες λύσεις για τη θέση του πλέι μέικερ.

Η περίπτωση του Ντέρικ Ουόλτον Τζούνιορ τελείωσε, προτού καν αρχίσει για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» αποσύρθηκαν - τουλάχιστον αυτή τη στιγμή - από το ενδεχόμενο της απόκτησής του, αφού ο Αμερικανός πλέι μέικερ δεν ήταν άμεσα διαθέσιμος, λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού.

Την πρόταση για την απόκτηση του 27χρονου Ουόλτον παραδέχτηκε και ο νέος προπονητής της ομάδας, Γιώργος Βόβορας, ωστόσο η περίπτωσή του θα παραμείνει στο... ράφι.

Η πλευρά του Παναθηναϊκού ενημερώθηκε από εκείνη του παίκτη πως θα είναι έτοιμος στο προσεχές διάστημα, λόγω ενός τραυματισμού στον αστράγαλο, με τους «πράσινους» να αφήνουν στην άκρη το ενδεχόμενο περαιτέρω διαπραγμάτευσης.

Πλέον κοιτούν και άλλες περιπτώσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στον Ουόλτον, αν και εφόσον δεν βρεθεί μία καλύτερη λύση.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα