Προμηθέας: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Μάκη Γιατρά

Προμηθέας: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Μάκη Γιατρά

Newsroom
Προμηθέας: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Μάκη Γιατρά

bet365

Επιβεβαίωση του Gazzetta. Ο Μάκης Γιατράς αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Προμηθέα με την ομάδα να τον ανακοινώνει στην επίσημη σελίδα της.

Η επιστροφή του Μάκη Γιατρά στον Προμηθέα είναι γεγονός! Ο Έλληνας τεχνικός ήταν ο πρώτος που συζητήθηκε ως αντικαταστάτης του Ηλία Ζούρου στην κορυφή του πάγκου των Πατρινών, όπως σας ανέφερε αρχικά το Gazzetta, ενώ κάτι τέτοιο επισημοποιήθηκε με την ανακοίνωση της ομάδας στην επίσημη σελίδα της.

Ο κόουτς Γιατράς αναλαμβάνει τα ηνία του Προμηθέα για μία δεύτερη θητεία με την πρώτη να διαρκεί από το 2013 έως το 2021.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ Ο ΜΑΚΗΣ ΓΙΑΤΡΑΣ

Η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοινώνει την επιστροφή του Μάκη Γιατρά στον πάγκο της ομάδας μας, με τον Έλληνα τεχνικό να διαδέχεται τον Ηλία Ζούρο. Ο 50χρονος προπονητής και ο Προμηθέας είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι, καθώς συμπορεύτηκαν από το 2013 ως το καλοκαίρι του 2021!

Υποδεχόμαστε τον Μάκη Γιατρά πίσω στην οικογένειά του Προμηθέα και του ευχόμαστε να εκπληρώσει όλες τις ατομικές του φιλοδοξίες και παράλληλα να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα