Περιστέρι: Τέλος οι Χρυσικόπουλος και Κατσίβελης

Περιστέρι: Τέλος οι Χρυσικόπουλος και Κατσίβελης

Newsroom
Περιστέρι: Τέλος οι Χρυσικόπουλος και Κατσίβελης

bet365

Παρελθόν θεωρούνται από το Περιστέρι οι Λίνος Χρυσικόπουλος και Δημήτρης Κατσίβελης, κάτι που ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα των δυτικών προαστίων.

Συγκεκριμένα η διοίκηση του Περιστερίου έκανε γνωστό ότι οι δύο παίκτες τίθενται εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων έως το τέλος της χρονιάς καθώς δεν θα υπολογίζονται στα επόμενα παιχνίδια.

Ο μεν Χρυσικόπουλος αγωνίστηκε φέτος σε 16 παιχνίδια της Basket League έχοντας κατά μέσο όρο 7,2 πόντους, 2,2 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ κατά μέσο όρο, σουτάροντας με 49% στα δίποντα και 30% στα τρίποντα. Αντίστοιχα, ο Κατσίβελης φόρεσε φέτος 17 φορές τη φανέλα της ομάδας στα ματς της Basket League και μέτρησε με τη σειρά του 6,7 πόντους, 3 ασίστ και 2,1 ριμπάουντ έχοντας 47% στα δίποντα και 35% στα τρίποντα.

Μάλιστα ο Χρυσικόπουλος είχε και επεισόδιο με τον Μίλαν Τόμιτς κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Λάρισα, με τον τεχνικό του Περιστερίου να στέλνει τον παίκτη στα... αποδυτήρια πριν τελειώσει ο αγώνας.

Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα των δυτικών προαστίων μετράει αισίως τέσσερις ήττες στη σειρά (από Ολυμπιακό εκτός, Λάρισα εντός, Απόλλωνα Πάτρα εκτός και Άρη εντός) ενώ η τελευταία φορά που πήρε το ροζ φύλλο αγώνα ήταν πριν από έναν μήνα (19/3) και δη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της οδού Τζον Κένεντι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Περιστερίου

«Η ΚΑΕ Περιστέρι Vitabiotics ανακοινώνει ότι από τη Μεγάλη Δευτέρα (18/4), οι αθλητές του Συλλόγου μας Λίνος Χρυσικόπουλος και Δημήτρης Κατσίβελης, τίθενται εκτός ομάδας, ως το τέλος της σεζόν.»

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα