Βαρβούνης: «Φοβεροί αλλά και… σφουγγάρια οι παίκτες»

Βαρβούνης: «Φοβεροί αλλά και… σφουγγάρια οι παίκτες»

Newsroom
Βαρβούνης: «Φοβεροί αλλά και… σφουγγάρια οι παίκτες»

bet365

Ο Δημήτρης Βαρβούνης αποθέωσε τους παίκτες του Άρη μετά τη σπουδαία νίκη στην έδρα του Περιστερίου την οποία αφιέρωσε και στον μεγάλο απόντα του αγώνα, τον Γιάννη Καστρίτη.

Ο Γιάννης Καστρίτης απουσίασε για λόγους υγείας κι έτσι τον αντικατέστησε ο Δημήτρης Βαρβούνης στον πάγκο του Άρη στη νίκη επί του Περιστερίου. «Μπορεί να χάσω τα λόγια μου λόγω του ενθουσιασμού που νιώθω», είπε ο τελευταίος στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τη νίκη της ομάδας του και συμπλήρωσε. «Αφιερώνουμε τη νίκη στους παίκτες γιατί και πάλι έδωσαν κάτι παραπάνω από αυτό που έχουν. Είναι απίστευτη η ενέργειά τους αλλά και η αντίδρασή τους αν αναλογιστούμε τις συνθήκες που γίνονται οι προπονήσεις. Εννοείται και στον κόουτς Καστρίτη στον οποίον οφείλουμε πολλά γιατί μας δίνει την ελευθερία ούτως ώστε να είμαστε έτοιμοι. Θα ήθελα όμως να αφιερώσω τη νίκη μια στον αδερφό μου ο οποίος σήμερα έχει τα γενέθλιά του».

Ο Δημήτρης Βαρβούνης στάθηκε περισσότερο στους παίκτες του Άρη. «Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει. Το τρομερό πλεονέκτημά μας είναι ότι τα περισσότερα παιδιά είναι σε μικρή ηλικία, θέλουν να μάθουν και είναι σαν σφουγγάρια. Εμείς απλά βάλαμε τους κανόνες όπου η χημεία και η ομάδα είναι πάνω απ’ όλα». Ερωτηθείς για το ότι ο Άρης χρειάζεται πλέον μια νίκη για να μπει στα Playoffs, απάντησε ότι… «προς το παρόν πρέπει να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ. Αυτό μας ενδιαφέρει. Το επόμενο παιχνίδι. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο για να μας βοηθήσει».

Σε ότι αφορά το μέλλον κι αν έχουν γίνει προσπάθειες για την παραμονή κάποιων παικτών απάντησε ότι… «επειδή ο σύλλογος καταβάλλει πραγματικά μεγάλη προσπάθεια για να πληρώσει τα χρωστούμενα, εμάς, πρέπει να τελειώσει η σεζόν, να έχουμε υγεία και μετά να δούμε την επόμενη μέρα. Δεν είναι εύκολο να σκεφτούμε αυτή τη στιγμή τι μπορεί να χτιστεί για το μέλλον».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα