ΜακΚίσικ: «Σκληρή σειρά με Μονακό, νωρίς να λέμε για Final 4»

ΜακΚίσικ: «Σκληρή σειρά με Μονακό, νωρίς να λέμε για Final 4»

Newsroom
ΜακΚίσικ: «Σκληρή σειρά με Μονακό, νωρίς να λέμε για Final 4»
Ο Σακιέλ ΜακΚίσικ μίλησε για την επικείμενη σειρά των playoffs του Ολυμπιακού με την Μονακό, υπογραμμίζοντας πως είναι πολύ πρόωρη η συζήτηση για το Final 4.

Έπειτα από τη νίκη στην Πάτρα επί του Προμηθέα, ο 31χρονος γκαρντ-φόργουορντ μίλησε στην ΕΡΤ αναφέροντας ότι «ο Προμηθέας είναι μια πολύ καλή ομάδα και σήμερα έπρεπε να παίξουμε άμυνα για να τα καταφέρουμε. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στο πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να πάμε στο τέλος με το πλεονέκτημα έδρας, να κερδίσουμε και τα υπόλοιπα παιχνίδια που έχουμε».

Ο ΜακΚίσικ ήταν ο πρώτος σκόρερ καθώς πέτυχε 21 πόντους κόντρα στον Προμηθέα, έχοντας 3/3 δίποντα, 5/8 τρίποντα, μια ασίστ κι ένα ριμπάουντ σε 23'07'' συμμετοχής.

Σε ο,τι αφορά τα προσεχή ματς των playoffs με την Μονακό, ο έμπειρος Αμερικανός σχολίασε πως «η Μονακό είναι πολύ καλή ομάδα, θα είναι σκληρή σειρά, αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Θα είναι δύσκολα και για εκείνους όμως. Είναι νωρίς να λέμε για το Final 4, πρώτα όμως είναι τα playoffs και δεν θέλω να σκέφτομαι ότι μπορεί να τα χάσουμε. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και αν πάμε στο Final 4, θα τα δώσουμε όλα και όλες οι ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου».

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα