Κέλι: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στον Άρη»

Κέλι: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στον Άρη»

Newsroom
Κέλι: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στον Άρη»

bet365

Από το αεροδρόμιο στο Nick Galis Hall πήγε ο Τζέιμς Κέλι καθώς ο Αμερικανός δεν έχασε χρόνο και συμμετείχε στη σημερινή (13/4) προπόνηση του Άρη.

Το περιβάλλον δεν είναι δα άγνωστο για τον 30χρονο σέντερ καθώς σ’ αυτό λειτούργησε για διάστημα (περίπου) τεσσάρων μηνών, πριν την υποχρεωτική επιστροφή του στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής λόγω προσωπικού προβλήματος. Ωστόσο, έστω με καθυστέρηση, αποδείχθηκε συνεπής στον λόγο του καθώς είχε δεσμευτεί για την επιστροφή του. «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα μου. Εδώ είναι το μέρος που ανήκω. Είμαστε όλοι χαρούμενοι, η σύζυγός μου, τα παιδιά μου», είπε.

Ο Τζέιμς Κέλι στάθηκε μάλιστα στα μηνύματα που δέχθηκε στα social media από τους φίλους του Άρη, τα οποία μάλιστα είχαν υποστηρικτικό χαρακτήρα στο πρόβλημα που κλήθηκε να διαχειριστεί. «Αγαπώ τους φίλους του ΑΡΗ. Μου έστελναν μηνύματα υποστήριξης καθημερινά. Για μένα είναι οι καλύτεροι φίλαθλοι και εκτιμώ πολύ τη στήριξη που μου έδειξαν. Το μήνυμα που έχω να τους στείλω είναι ότι εγώ και η οικογένειά μου τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη που μας δείχνουν. Εγώ από την πλευρά μου το μόνο που μπορούσα να κάνω είναι να επιστρέψω όσο πιο γρήγορα μπορούσα και να παίξω με την καρδιά μου, για να οδηγήσουμε την ομάδα στα πλέι οφ».

Ο Αμερικανός μπήκε κατευθείαν στο πρόγραμμα προετοιμασίας χωρίς να σημαίνει αυτό ότι ακολούθησε όλο το πλάνο της προπόνησης αν και στο διάστημα που ήταν στις Ηνωμένες Πολιτείες εφήρμοσε με ευλάβεια ατομικό πρόγραμμα. «Τα πλέι οφ είναι πάντα στόχος. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να παίξουμε σκληρά και να είμαστε ομαδικοί στα εναπομείναντα παιχνίδια για να φτάσουμε στα πλέι οφ. Οι φίλοι μας το αξίζουν αυτό», κατέληξε.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα