Παναθηναϊκός: Τέλος και ο Αλβέρτης μετά από 32 χρόνια!

Παναθηναϊκός: Τέλος και ο Αλβέρτης μετά από 32 χρόνια!

Παναθηναϊκός: Τέλος και ο Αλβέρτης μετά από 32 χρόνια!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, ο εμβληματικός αρχηγός των «πρασίνων», Φραγκίσκος Αλβέρτης μετέβη στην πρωινή προπόνηση της ομάδας, ενημέρωσε ότι δεν αποδέχεται το νέο πόστο που του προτάθηκε και αποχαιρέτησε το αγωνιστικό τμήμα.

Η απόφαση του Φραγκίσκου Αλβέρτη που σε λίγους μήνες θα συμπλήρωνε 32 χρόνια στον Παναθηναϊκό (σαν παίκτης, προπονητής και διοικητικός παράγοντας) ελήφθη αργά το χθες βράδυ μετά την ανακοίνωση-«σκούπα» της ΚΑΕ, με την οποία απομακρύνθηκαν ο έτερος γενικός διευθυντής, Δημήτρης Διαμαντίδης, ο προπονητής Δημήτρης Πρίφτης και ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Παππάς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Gazzetta, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης συναντήθηκε το πρωί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη και εν συνεχεία μετέβησαν μαζί στο ΟΑΚΑ, για να να χαιρετήσουν τους παίκτες και τους μέχρι πρότινος συνεργάτες τους. Ο “Φράγκι” δεν αποδέχτηκε την πρόταση για την θέση του γενικού αρχηγού, ευχήθηκε καλή επιτυχία στο υπόλοιπο της σεζόν και αποχώρησε.

Πριν από λίγο, το ρεπορτάζ του Gazzetta επιβεβαιώθηκε από την λιτή και περιεκτική δήλωση του Αλβέρτη: «Μόνο περηφάνια τιμή και αγάπη για την ομάδα. Οι λόγοι της αποχώρησής μου είναι καθαρά προσωπικοί. Φραγκίσκος Αλβέρτης, Παναθηναϊκός.»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα