Περιστέρι: Απέσυρε την προσφυγή κατά του Ηρακλή

Newsroom
Περιστέρι: Απέσυρε την προσφυγή κατά του Ηρακλή

bet365

Συνεχίζεται κανονικά το πρωτάθλημα με την υπάρχουσα βαθμολογία, αφού το Περιστέρι απέσυρε την προσφυγή του κατά της απόφασης για αφαίρεση βαθμών και όχι αποβολή του Ηρακλή από τη Basket League.

To Περιστέρι είχε καταθέσει προσφυγή κατά της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή, ο οποίος τιμώρησε τον Ηρακλή με αφαίρεση τριών βαθμών και όχι με αποβολή από τη Basket League. Όμως η ομάδα του Μίλαν Τόμιτς αποφάσισε να αποσύρει την προσφυγή κατά της απόφασης και έτσι ο Γηραιός μπορεί να προγραμματίσει την επόμενη μέρα του στην πρώτη κατηγορία χωρίς να ανησυχεί, αφού δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος να αποβληθεί. Έτσι η Basket League συνεχίζεται κανονικά με την υπάρχουσα βαθμολογία.

Ο Ηρακλής βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 5 νίκες και 13 ήττες σε 18 ματς, ενώ ο πρωτελευταίος Ιωνικός έχει ρεκόρ 4-15.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα