Άρης: Νέα δικαίωση της ΚΑΕ στην υπόθεση της άδειας συμμετοχής στο πρωτάθλημα

Άρης: Νέα δικαίωση της ΚΑΕ στην υπόθεση της άδειας συμμετοχής στο πρωτάθλημα

Άρης: Νέα δικαίωση της ΚΑΕ στην υπόθεση της άδειας συμμετοχής στο πρωτάθλημα

bet365

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ αθώωσε την ΚΑΕ Άρης για το ζήτημα της μη χορήγησης πιστοποιητικού από την ΕΕΑ, κάτι που σημαίνει πως δεν προβλέπονται ποινές για τους Θεσσαλονικείς.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν είχε χορηγήσει την ΚΑΕ Άρης με πιστοποιητικό συμμετοχής στο Πρωτάθλημα και οι «κίτρινοι» αντέδρασαν με την κατάθεση προσφυγής στο Διοικητικό Εφετείο. Αυτή είχε εκδικαστεί στις 20 Ιανουαρίου, ωστόσο δεν είχε ληφθεί κάποια απόφαση περί ποινής ή αθώωσής του, με τους υπεύθυνους να παραμένουν αισιόδοξοι καθότι είχαν τακτοποιήσει από καιρό τις υποχρεώσεις που εκκρεμούσαν.

Το πρωί της Τετάρτης (06/04) βγήκε η απόφαση η οποία ήταν απαλλακτική για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, όπερ και σημαίνει πως δεν προβλέπονται ποινές για τον σύλλογο. Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ απήλλαξε τον ΑΡΗ για την υπόθεση της μη χορήγησης πιστοποιητικού από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία ταλαιπωρούσε την ομάδα από τις 2 Αυγούστου του 2021. Η εκδίκαση έγινε την περασμένη Παρασκευή και το «παρών» έδωσαν οι νομικοί σύμβουλοι της ΚΑΕ, Χρήστος Γρόλλιος και Γιώργος Γιαννόπουλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα