Καστρίτης: «Δεχθήκαμε 58 πόντους σ’ ένα ημίχρονο… τόσους δεχόμαστε σ’ έναν αγώνα»

Καστρίτης: «Δεχθήκαμε 58 πόντους σ’ ένα ημίχρονο… τόσους δεχόμαστε σ’ έναν αγώνα»

Newsroom
Καστρίτης: «Δεχθήκαμε 58 πόντους σ’ ένα ημίχρονο… τόσους δεχόμαστε σ’ έναν αγώνα»

bet365

Ο Γιάννης Καστρίτης αναφέρθηκε στην αμυντική κατάρρευση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα στο Ιβανώφειο όπου δέχθηκε 58 πόντους.

Ο προπονητής του Άρη στάθηκε στην κακή άμυνα του δεύτερου ημιχρόνου της ήττας από τον Ηρακλή υποστηρίζοντας ότι το τίμημα αυτής πλήρωσε η ομάδα του. «Είδαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Ήμασταν κακοί στην άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο, δεχθήκαμε 58 πόντους όσους δηλαδή δεχόμαστε (περίπου) σε κάθε αγώνα», είπε αρχικά και συμπλήρωσε. «Παρότι δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, το ισορροπήσαμε και το ελέγξαμε μέσα από την άμυνά μας, την ενέργεια αλλά και τους πόντους στο ανοιχτό γήπεδο. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετικό καθώς δώσαμε ελεύθερα σουτ σε κομβικούς παίκτες όπως οι Έιμπραμς, Παπαδάκης. Και οι δύο έβαλαν αρκετά μεγάλα σουτ».

Ο Γιάννης Καστρίτης ρωτήθηκε για τη μη χρησιμοποίηση του Ολιβιέ Χάνλαν ο οποίος έπαιξε στην τελευταία περίοδο και σημείωσε 24 πόντους! «Στο ξεκίνημα του αγώνα φάνηκε ότι δεν είχε ρυθμό. Επέστρεψε από τραυματισμό και ουσιαστικά ακολουθήσαμε την ίδια διαδικασία ένταξης που ακολουθήσαμε και με τον Ουίλιαμς ούτως ώστε να μπει στον ρυθμό του αγώνα. Δεν είχε πατήματα στην αρχή, αλλά στην πορεία έδειξε ότι νιώθει καλύτερα», απάντησε για να καταλήξει για τον απολογισμό της μόλις μίας εκτός έδρας νίκης της ομάδας. «Είναι παιχνίδια που χάσαμε στα τελευταία δευτερόλεπτα ή στην τελευταία επίθεση όπως αυτά με την ΑΕΚ και το Λαύριο. Σε πολλά εκτός έδρας παιχνίδια πήγαμε έχοντας απουσίες».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα