Μέξας: «Στους παίκτες και στον κόσμο ανήκει η νίκη και σε κανέναν άλλον»

Newsroom
Μέξας: «Στους παίκτες και στον κόσμο ανήκει η νίκη και σε κανέναν άλλον»

bet365

Ο Κώστας Μέξας αποθέωσε τους παίκτες του έπειτα από τη σπουδαία νίκη επί του Άρη στο Ιβανώφειο τονίζοντας ότι τους ανήκει η νίκη.

Ο Ηρακλής των αποχών και των προβλημάτων κατάφερε να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της παραμονής στην κατηγορία και μετά το παιχνίδι, ο Κώστας Μέξας ήταν χαρακτηριστικός στις τοποθετήσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ3. «Είναι μια μεγάλη νίκη η οποία ανήκει σε μεγάλο βαθμό στους παίκτες και το υπόλοιπο κομμάτι πάει στον κόσμο και σε κανέναν άλλον. Έπαιξαν, τα έδωσαν όλα παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Σε αυτούς αλλά και στον κόσμο που τους στήριξε στις δύσκολες στιγμές του αγώνα για να βρουν ρυθμό. Τους έδωσε ώθηση για να μην μας καταβάλλει η έλλειψη προπόνησης».

Σε ερώτηση για το αν κάθε νίκη του Ηρακλή ισοδυναμεί με άθλο, ο προπονητής του Ηρακλή σημείωσε… «οι παίκτες παίζουν, οι παίκτες κάνουν και τους άθλους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα