Ολυμπιακός: Η επιστροφή Τόμιτς στο ΣΕΦ «ρίχνει» την αυλαία της 19ης αγωνιστικής

Newsroom
Ολυμπιακός: Η επιστροφή Τόμιτς στο ΣΕΦ «ρίχνει» την αυλαία της 19ης αγωνιστικής
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Περιστέρι (28/3, 20:00) στο παιχνίδι που θα ολοκληρώσει την 19η αγωνιστική της Basket League.

Την πρώτη του... επίσημη εμφάνιση ως αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα κάνει ο Μίλαν Τόμιτς.

Ο προπονητής του Περιστερίου επιστρέφει για δεύτερη φορά ως αντίπαλος στο γήπεδο όπου γνώρισε τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας του καθώς είχε... φιλοξενηθεί και σε ένα φιλικό ματς την εποχή που ήταν προπονητής του Ερυθρού Αστέρα. Ο Τόμιτς είχε φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού για 14 σερί χρόνια (1991-2005) ενώ για μια δεκαετία (2008-2018) είχε διατελέσει και ασίσταντ κόουτς. Και δεν είναι ο... μόνος καθώς στο προπονητικό τιμ της ομάδας του Περιστερίου υπάρχει και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος είχε αγωνιστεί στους Πειραιώτες (έχοντας ωστόσο πολλά προβλήματα τραυματισμών) το διάστημα 2005-2012.

Στον αντίποδα, οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν την ψυχολογία στα ύψη μετά και το πλεονέκτημα της έδρας στα playoffs της EuroLeague. Το παιχνίδι με το Περιστέρι (28/3, 20:00, ΕΡΤ-3) θα ρίξει την αυλαία της 19ης αγωνιστικής, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην αντιμετωπίζει προβλήματα. Ο Ολυμπιακός έχει 14-1 ρεκόρ στην φετινή regular season και βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, ενώ οι «κυανοκίτρινοι» βρίσκονται στο 8-8 και πιο συγκεκριμένα στην 7η θέση.

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα