Πρίφτης: «Θα μπορούσα να είχα βάλει κάποια παιδιά περισσότερο»

Πρίφτης: «Θα μπορούσα να είχα βάλει κάποια παιδιά περισσότερο»

Πρίφτης: «Θα μπορούσα να είχα βάλει κάποια παιδιά περισσότερο»

bet365

Μιλώντας για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ και την εύκολη νίκη της ομάδας του, ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στην επιστροφή του Ιωάννη Παπαπέτρου, ενώ υποστήριξε ότι θα μπορούσε να είχε χρησιμοποιήσει κάποιους παίκτες περισσότερο.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο 53χρονος προπονητής των «πρασίνων» είπε ότι «είχαμε ένα σταθερό παιχνίδι και σίγουρα θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Είχαμε κάποιες ολιγωρίες, είχαμε και κάποια καλά διαστήματα. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα καθώς παίζουμε διαδοχικά παιχνίδια και πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό. Είναι ευχάριστο ότι επέστρεψε ο Παπαπέτρου και φάνηκε να είναι και καλά. Αυτό είναι πολύ αισιόδοξο. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ».

Για το κλειστό rotation, είπε: «Θα το βάλω σε εισαγωγικά, μπορεί να ήταν και λίγο λάθος. Θα μπορούσα κάποια παιδιά να τα είχα βάλει κάπως περισσότερο. Απλά όταν το ματς πηγαίνει στους 10-12 πόντους και δεν διαχειριστείς καλά τις δύο επόμενες κατοχές μπορεί να πάει στους έξι και μετά τα πράγματα να γίνονται χειρότερα. Εκεί θα επρεπε εγώ λίγο να αποφασίσω εάν θα πάρω μια απόφαση να ανανεώσω λίγο την ομάδα βάζοντας κάποια παιδιά ή όχι. Το έκανα στο πρώτο ημίχρονο, δεν το έκανα στο δεύτερο. Ας πούμε ότι θα μπορούσε να είχε γίνει λίγο διαφορετικά»

Για την εμφάνιση του Παπαπέτρου ο οποίος πήρε προσπάθειες: «Είναι μέσα στα πλαίσια του παιχνιδιού. Ότνα γυρνάμε τη μπάλα υπάρχουν τέτοιες ευκαιρίες και από εκεί και πέρα υπάρχουν κάποια τακτικά πλάνα στην επίθεση. Κυρίως από το low post. Παίρνει κάποιες μπάλες. Είχε και σήμερα κάποιες τέτοιες φάσεις. Εϊχε και κάποια ελεύθερα σουτ τα οποία προέκυψαν από γύρισμα της μπάλας και είναι σημαντικό ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση».

Για τον Νέντοβιτς που έδειξε να πονάει κάποια στιγμή του αγώνα: «Για την ώρα δεν είναι τίποτα. Δεν έχω κάτι.»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα