Ηρακλής: Στον Αθλητικό Δικαστή μετά το πόρισμα της ΕΕΑ για ανάκληση του πιστοποιητικού

Ηρακλής: Στον Αθλητικό Δικαστή μετά το πόρισμα της ΕΕΑ για ανάκληση του πιστοποιητικού

bet365

Το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ συνεδρίασε το απόγευμα της Πέμπτης 24/3 κι αποφάσισε να στείλει τις υποθέσεις του Ηρακλή, της ΑΕΚ και του Άρη στον Αθλητικό Δικαστή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος συνεδρίασε σήμερα (24/3) και παρέπεμψε στον Αθλητικό Δικαστή την υπόθεση της ΚΑΕ Ηρακλής, μετά από το πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για το ζήτημα της μετοχικής σύνθεσης των «κυανόλευκων».

Επίσης, στον Αθλητικό Δικαστή στάλθηκαν η ΑΕΚ και Άρης για μη τήρηση διακανονισμών.

Σε ό,τι αφορά την «Ένωση», το Gazzetta αποκάλυψε τις προηγούμενες ημέρες πως οι Γκίκας, Μωραϊτης και Χρυσικόπουλος κατήγγειλαν την ΚΑΕ ΑΕΚ στη διοργανώτρια αρχή για αθέτηση διακανονισμών κι εν τέλει οι «κιτρινόμαυροι» παραπέμφθηκαν για τις παραπάνω περιπτώσεις.

Αναφορικά στον Άρη, το ζήτημα έχει να κάνει με την καταγγελία του Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς για την οποία επίσης παραπέμφθηκαν οι «κιτρινόμαυροι».

Η ΑΕΚ και ο Άρης ζήτησαν χρόνο προκειμένου να διευθετήσουν τις υποθέσεις αλλά τελικώς το Δ.Σ. αποφάσισε την παραπομπή τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα