ΕΣΑΚΕ: Τέσσερις καταγγελίες για αθέτηση διακανονισμών της ΑΕΚ και μία για τον Άρη

ΕΣΑΚΕ: Τέσσερις καταγγελίες για αθέτηση διακανονισμών της ΑΕΚ και μία για τον Άρη

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ έχει πάρει προθεσμία να πληρώσει τις δόσεις σε τέσσερις πρώην παίκτες της, που την κατήγγειλαν στην διοργανώτρια αρχή για αθέτηση των διακανονισμών. Ανάλογη καταγγελία και από τον Ντραγκίσεβιτς για τον Άρη.

Η μη καταβολή της 2ης δόσης των χρημάτων που η Πολιτεία είχε υποσχεθεί από τις στοιχηματικές εταιρίες, αρχίζει να έχει μεγάλη επίδρασή σε πολλές ομάδες, πολλώ δε μάλλον στην ΑΕΚ, που είχε μπει σε αρκετούς διακανονισμούς με πρώην παίκτες της και «κουβαλάει» το βάρος των 18 ban, εξαιτίας των οποίων της έχει επιβληθεί απαγόρευση μετεγγραφών.

Το νέο πρόβλημα που καλείται να λύσει η «Ένωση» έχει να κάνει με την καταγγελία τεσσάρων παικτών της από την περυσινή χρονιά, των οποίων οι διακανονισμοί δεν τηρήθηκαν. Ο λόγος για τους Γκίκα, Κατσίβελη, Χρυσικόπουλο και Μωραϊτη, οι οποίοι ενημέρωσαν τον ΕΣΑΚΕ κι αυτός με την σειρά του – βάσει των κανονισμών – έδωσε προθεσμία πέντε ημερών στην «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ για να τακτοποιήσει τις οφειλές.

Αν δεν υπάρξει εξέλιξη μέχρι την Δευτέρα (14/03), η διοργανώτρια αρχή θα παραπέμψει τις υποθέσεις στον αθλητικό δικαστή και από την ημέρα της εξέτασής τους, η ΑΕΚ θα έχει χρονικό περιθώριο 15 ημερών, για να αποτρέψει την τιμωρία της, που συνίσταται σε αφαίρεση ενός βαθμού για κάθε αθέτηση διακανονισμού.

Το Gazzetta επικοινώνησε με την διοίκηση της «βασίλισσας», η οποία μας απάντησε ότι μέχρι την απαιτούμενη προθεσμία και οι τέσσερις περιπτώσεις θα έχουν τακτοποιηθεί.

Ανάλογο πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Άρης, που λόγω της μείωσης των προβλεπόμενων εσόδων, κατέβαλλε τις δόσεις των Τζένκινς και Σανικίτζε, αλλά τα χρήματα δεν έφτασαν για την αντίστοιχη στον Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς (για συμβόλαιο που είχε την σεζόν 2016-2017), με αποτέλεσμα να πάρει προθεσμία μέχρι την επόμενη Παρασκευή (18/03).

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα