Σεγκούρα: «Ήταν έκπληξη ακόμα και για μένα»

Σεγκούρα: «Ήταν έκπληξη ακόμα και για μένα»

Newsroom
Σεγκούρα: «Ήταν έκπληξη ακόμα και για μένα»

bet365

Ο Κούρο Σεγκούρα σχολίασε τη συμφωνία με την ΑΕΚ και τον στόχο της «Ένωσης» στο υπόλοιπο της σεζόν, εξηγώντας πως πρέπει να κρατήσει την ομάδα ενωμένη.

Ο άλλοτε προπονητής του Ιωνικού ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ ως το τέλος της σεζόν κι έπειτα από την επισημοποίηση της συνεργασίας του με τη «Ένωση», ανέφερε στο aekbc.gr:«Ήταν έκπληξη για όλο τον κόσμο αυτή η εξέλιξη. Προφανώς και για μένα! Ήμουν 100% συγκεντρωμένος στη δουλειά μου και στο επόμενο ματς του Ιωνικού. Όλοι ξέρουν, ωστόσο, ότι ενίοτε αυτά συμβαίνουν στον επαγγελματικό αθλητισμό, και ότι η ζωή του προπονητή είναι να έχει πάντα έτοιμες τις βαλίτσες».

Όσον αφορά τον τρόπο διαχείρισης της ΑΕΚ, είπε: «Η δουλειά του προπονητή δεν είναι μόνο να βρίσκει λύσεις μέσα στο παρκέ. Είναι και να μπορεί να διαχειριστεί καταστάσεις εκτός παρκέ. Το πρώτο πράγμα, που πρέπει να κάνουμε είναι να κρατάμε την ομάδα ενωμένη, κι αυτό πιστεύω, ότι το έκανε πολύ καλά ο κόουτς Δέδας, και να σκεφτόμαστε μόνο το μπάσκετ κι όχι άλλα πράγματα. Και στον Ιωνικό είχαμε πολλά προβλήματα, όχι βεβαίως στο βαθμό που είχε η ΑΕΚ. Όμως, αυτό που λέω συνέχεια είναι «στα μεγάλα προβλήματα, πρέπει να βρίσκεις και μεγάλες λύσεις».

Για τον στόχο της ΑΕΚ, ανέφερε: «Είναι προφανές, ότι πρέπει να βλέπουμε κοντά. Στο μυαλό μου έχω το ματς της Κυριακής με τον Κολοσσό. Μπορώ να πω, ότι δεν πρέπει να κοιτάμε αγώνα-αγώνα, αλλά μέρα-μέρα».

Κατέληξε, δε λέγοντας: «Θέλω να πω καταρχήν, ότι είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα, που θα δουλέψω σ’ ένα τόσο μεγάλο κλαμπ, όπως είναι η ΑΕΚ. Αυτό, που θέλω να διαβεβαιώσω τους οπαδούς της ΑΕΚ είναι, ότι θα δημιουργήσω μία ομάδα, που θα παίζει με πάθος και ενέργεια κάθε στιγμή πάνω στο παρκέ, όπως συνέβη άλλωστε και στην περίοδο του προκατόχου μου. Θα δούμε μέχρι πού θα πάμε μ’ αυτή τη διαδικασία. Το πάθος - σήμα κατατεθέν αυτής της ομάδας - θα επιδιώξουμε να διατηρήσουμε λοιπόν...».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα