ΑΕΚ: Ακόμα τρεις εβδομάδες εκτός ο Ανγκόλα

ΑΕΚ: Ακόμα τρεις εβδομάδες εκτός ο Ανγκόλα

ΑΕΚ: Ακόμα τρεις εβδομάδες εκτός ο Ανγκόλα

bet365

Ο Μπράιαν Ανγκόλα έχει ξεπεράσει τους δύο μήνες αποχής, λόγω της μυοκαρδίτιδας, και πλέον σε λίγες ημέρες θα γνωρίζει πότε μπορεί να ξεκινήσει προπονήσεις με την ΑΕΚ.

Στις 16 Ιανουαρίου η ΑΕΚ ανακοίνωνε πως ο Μπράιαν Ανγκόλα θα έμενε εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πλέον, παραπάνω από δύο μήνες μετά, ο Κολομβιανός γκαρντ παραμένει εκτός των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Ένωσης, περιμένοντας να πάρει το ΟΚ των γιατρών για την επιστροφή του.

Πότε θα συμβεί αυτό; Σύμφωνα με όσα έλεγε ο πάντα χαμογελαστός Ανγκόλα στο κλειστό γήπεδο των Άνω Λιοσίων, στο περιθώριο της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ιωνικό, θα χρειαστεί ακόμη τρεις με τέσσερις εβδομάδες. Ενώ συμπλήρωνε με νόημα ότι το ιδεατό θα ήταν να είναι έτοιμος να πατήσει παρκέ στις τρεις εβδομάδες και όχι να συμπληρώσει ένα μήνα ακόμα.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Αν ο Ανγκόλα επιστρέψει σε τρεις εβδομάδες στις προπονήσεις ενδέχεται να χρειαστεί ένα μικρό διάστημα προσαρμογής, αφού όπως έγραψε ο ίδιος στο twitter δεν έχει πιάσει μπάλα από τις 26 Δεκεμβρίου και τον αγώνα Κυπέλλου με το Περιστέρι.

Ανάλογα με την εξέλιξη των προπονήσεων, ο Ανγκόλα ενδέχεται να προλάβει το τελευταίο κομμάτι της κανονικής περιόδου και τα playoffs, εφόσον η ΑΕΚ εξασφαλίσει τη συμμετοχή της σε αυτά.

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα