Παναθηναϊκός - Περιστέρι: Πρώτη εμφάνιση για τον 18χρονο Δήμου

Παναθηναϊκός - Περιστέρι: Πρώτη εμφάνιση για τον 18χρονο Δήμου

Παναθηναϊκός - Περιστέρι: Πρώτη εμφάνιση για τον 18χρονο Δήμου

bet365

Ο Εμμανουήλ Δήμου πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, με τον Δημήτρη Πρίφτη να τον χρησιμοποιεί λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου στην εντός έδρας αναμέτρηση με το Περιστέρι.

Ο Εμμανουήλ Δήμου μπήκε στην αποψινή δωδεκάδα του Παναθηναϊκού για το ματς με το Περιστέρι λόγω των πολλών απουσιών (Παπαπέτρου, Γιόβιτς, Σαντ Ρος, Καββαδάς, Μαντζούκας), όμως όπως φάνηκε δεν συμπεριλήφθηκε σε αυτήν απλώς για να τη συμπληρώσει.

Κι αυτό διότι ο κόουτς Δημήτρης Πρίφτης τον έριξε στο παρκέ για 27 δευτερόλεπτα, κατά την διάρκεια της δεύτερης περιόδου και λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους.

Ο 18χρονος γκαρντ έχει ύψος 1.95μ., προέρχεται από τις υποδομές των Πρασίνων κι είχε αφήσει μάλιστα πολύ θετικές εντυπώσεις στο πρόσφατο τουρνουά των νέων που διεξήχθη από την ΕΟΚ, U18 Rising Stars.

Αυτή ήταν η πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε αγώνα της Basket League.

7

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα