Παναθηναϊκός: Χωρίς πέντε παίκτες η προπόνηση

Παναθηναϊκός: Χωρίς πέντε παίκτες η προπόνηση

Newsroom
Παναθηναϊκός: Χωρίς πέντε παίκτες η προπόνηση

bet365

Με πολλά προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με το Περιστέρι την ερχόμενη Κυριακή (13/3) στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Με... μισή ομάδα προσπαθεί ο Δημήτρης Πρίφτης να προετοιμάσει την ομάδα του ενόψει του αγώνα για την Basket League. Όπως είναι γνωστό δεν πρόκειται να διεξαχθεί η αναμέτρηση της Παρασκευής (11/3) με τη Ζενίτ μετά την απόφαση της EuroLeague για τους ρωσικούς συλλόγους ωστόσο τα προβλήματα δεν... παύουν να είναι πολλά για τον Παναθηναϊκό.

Εκτός του Στέφαν Γιόβιτς ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα με τη θλάση και τους δύο παίκτες που παραμένουν εκτός λόγω Covid, προστέθηκαν άλλες δύο απουσίες για τον 52χρονο προπονητή. Συγκεκριμένα έμειναν εκτός προπόνησης (10/3) οι Λευτέρης Μαντζούκας και Βασίλης Καββαδάς οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ίωση και έχουν ανεβάσει πυρετό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα