Άρης: Ιταλικά δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Τρέντο για Χάνλαν

Άρης: Ιταλικά δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Τρέντο για Χάνλαν

Newsroom
Άρης: Ιταλικά δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Τρέντο για Χάνλαν

bet365

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, η Τρέντο ενδιαφέρεται για τον Ολιβιέ Χάνλαν, ωστόσο, δεν τίθεται ζήτημα αποχώρησης του Καναδού γκαρντ από τον Άρη.

Οι Ιταλοί σημειώνουν ότι η Τρέντο ψάχνει έναν scoring guard και εστιάζει στην περίπτωση του Καναδού γκαρντ ο οποίος φέτος πραγματοποιεί την πιο παραγωγική χρονιά στην επαγγελματική καριέρα του. Ωστόσο, πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι δεν εκφράστηκε επίσημο ενδιαφέρον αλλά ακόμη κι αν είχε εκφραστεί, δεν τίθεται ζήτημα αποχώρησης του Ολιβιέ Χάνλαν. Δεν θα το συζητήσει καν ο Άρης, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης έχει αποφασίσει να ολοκληρώσει τη σεζόν στον Άρη, γι’ αυτόν τον λόγο εξάλλου (στη διάρκεια της χρονιάς) απέρριψε αρκετές προτάσεις.

Ο Άρης δεν θα το συζητήσει γιατί αντιμετωπίζει σημαντικό αγωνιστικό πρόβλημα μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Κέλι. Ο Αμερικανός επέστρεψε στην πατρίδα του λόγω σοβαρού οικογενειακού ζητήματος, φαίνεται ότι δεν υπάρχει η προοπτική επιστροφής του στη Θεσσαλονίκη και παράλληλα οι «κίτρινοι» δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές προϋποθέσεις για την απόκτηση ενός άλλου παίκτη. Γιατί θα πρέπει να τακτοποιήσουν την οφειλή απέναντι στον Ντέβιν Μαρμπλ και παράλληλα να εξασφαλίσουν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Το συνολικό ποσό που χρειάζεται υπερβαίνει τις 100.000 ευρώ και είναι δυσεύρετο. Γι’ αυτόν τον λόγο, μέχρι στιγμής δεν έχουν δημιουργηθεί ρεαλιστικές πιθανότητες ενίσχυσης. Αυτό το θέμα προβλέπεται να αναλυθεί εξάλλου στη αυριανή (23/2) συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα