Μέξας: «Σιγά σιγά θα βγει η δουλειά του κόουτς Πρίφτη»

Μέξας: «Σιγά σιγά θα βγει η δουλειά του κόουτς Πρίφτη»

Newsroom
Μέξας: «Σιγά σιγά θα βγει η δουλειά του κόουτς Πρίφτη»

bet365

Ο Κώστας Μέξας μιλώντας για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του όσον αφορά τη προσπάθεια των παικτών ενώ έσπευσε να καθησυχάσει τους πάντες όσον αφορά τον Κώστα Παπαδάκη και το γεγονός ότι αποχώρησε υποβασταζόμενος από το ματς.

Αρχικά ο τεχνικός του Ηρακλή είπε ότι «είχαμε περιέργεια να δούμε το πώς θα ανταποκριθεί η ομάδα έχοντας δώσει δύο ματς μέσα σε δύο ημέρες, ειδικά σε θέμα ενέργειας και με δεδομένη την ποιότητα του Παναθηναϊκού. Είμαστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο που ανταποκρίθηκαν οι παίκτες μας σε πολύ μεγάλο βαθμό. Ξέραμε πως θα είχαμε θέματα όταν ανεβάσει ο Παναθηναϊκός την ένταση. Η μεγάλη εικόνα είναι θετική. Η κούραση μας επηρέασε λίγο στο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να πατήσουμε στην μεγάλη εικόνα, που ήταν καλή και με τις προσθήκες που κάνουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Και συνέχισε: «Ευχόμαστε καλή τύχη στον Παναθηναϊκό, νομίζω πως παίζει καλύτερα το τελευταίο διάστημα, με μεγαλύτερη ταχύτητα και πιο σωστές αποφάσεις. Θεωρώ ότι σιγά - σιγά θα βγει η δουλειά του κόουτς στο γήπεδο».

Για το γεγονός ότι αποχώρησε ο Παπαδάκης από το ματς: «Είχε κράμπες από ό,τι κατάλαβα. Βγήκε η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Αυτή είναι η πρώτη εκτίμηση, δεν φαίνεται να έχει κάτι άλλο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα