Άρης: Ράγισαν καρδιές για τον Άλκη στο Αλεξάνδρειο (vid)

Ευαγγελος Στελλάκης
Άρης: Ράγισαν καρδιές για τον Άλκη στο Αλεξάνδρειο (vid)
Η ΚΑΕ Άρης δημοσίευσε την παρακάμερα της εξ αναβολής αναμέτρησης (7/2) με τον Ολυμπιακό, η οποία διεξήχθη υπό τη σκιά της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού.

Οι «κίτρινοι» τίμησαν τη μνήμη του 19χρονου Άλκη Καμπανού, ο οποίος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ την περασμένη Δευτέρα (1/2) στη Χαριλάου. Η συγκινησιακή φόρτιστη στο Αλεξάνδρειο ήταν μεγάλη τόσο πριν, όσο και κατά την διάρκεια της αναμέτρησης του Άρη με τον Ολυμπιακό.

Το χθεσινό ματς της Basket League είχε προγραμματιστεί να διακοπεί προσωρινά στο 19ο λεπτό ούτως ώστε να αποτιθεί φόρος τιμής στον δολοφονηθέντα Άλκη, ενώ πριν το τζάμπολ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή κι οι αθλητές των ομάδων φορούσαν μπλουζάκια στα οποία αναγράφονταν τα τελευταία λόγια του «Σας παρακαλώ μη με χτυπάτε άλλο».

Το κλίμα όπως είναι φυσιολογικό ήταν βαρύ, ενώ στο φινάλε του παιχνιδιού οι παίκτες, τα μέλη των σταφ, οι διαιτητές αλλά κι ο GM της Εθνικής Ομάδας, Νίκος Ζήσης, ευχήθηκαν καλό κατευόδιο στον Άλκη αφήνοντας λουλούδια στο σημείο όπου ήταν η φανέλα με το όνομα του.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 76-87 του Άρη, σε ένα ματς οπού οι 35 πόντοι του Όλι Χάνλαν δε στάθηκαν αρκετοί στους γηπεδούχους.

Δείτε την παρακάμερα από το Αλεξάνδρειο:

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα