Ηρακλής: Συμφώνησε με τον Τόνι Ρότεν (vid)

Ευαγγελος Στελλάκης
Ηρακλής: Συμφώνησε με τον Τόνι Ρότεν (vid)

bet365

Ο Ηρακλής διαπραγμεύτηκε με τον άλλοτε NBAer Τόνι Ρότεν και σύναψε συμφωνία μαζί του ως το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Εκκρεμεί η επίσημη ανακοίνωση του deal.

Ηρακλής και Τόνι Ρότεν έχουν δώσει τα χέρια για συνεργασία μέχρι το τέλος της σεζόν με μοναδική εκκρεμότητα την επισημοποίηση της συμφωνίας τους μέσω ανακοίνωσης.

Ο Ρότεν είναι 28 ετών, έχει ύψος 1.98μ. και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της περιφέρειας. Ο Αμερικανός γκαρντ-φόργουορντ έχει πίσω του μια καριέρα τεσσάρων ετών στις Ηνωμένες Πολιτείες με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς (2013-2016) και τους Μέμφις Γκρίζλις (2012-13), έχοντας 151 συμμετοχές στο NBA, ενώ είχε αποτελέσει την 25η επιλογή στο Draft του 2012.

Σε ευρωπαϊκό επίπεδο έχει φορέσει τις φανέλες των Κάλεβ Κράμο (Εσθονία), Άνβιλ (Πολωνία), Μπανταλόνα (Ισπανία) και Πω Ορτέζ (Γαλλία). Θυμίζουμε πως ο Γηραιός ενισχύθηκε πρόσφατα με τον έμπειρο φόργουορντ Μάικ Χένρι, ενώ ο Ρότεν προορίζεται για αντικαταστάτης του Τόνι Ντάγκλας που μεταπήδησε στο πρωτάθλημα του Ισραήλ και τη Χαποέλ Εϊλάτ πριν από δύο εβδομάδες. Στο μεσοδιάστημα, παρελθόν αποτέλεσε ο 23χρονος Γιάννης Αγραβάνης.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στα μέσα Ιανουαρίου ο Τόνι Ρότεν είχε ανακοινωθεί από την Ζάμαλεκ της Αιγύπτου δίχως πάντως να φορέσει καθόλου τη φανέλα της ομάδας.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα