Καστρίτης: «Στο β' ημίχρονο είδαμε την ομάδα που θέλαμε, καρδιοχτυπήσαμε με Κέλι»

Newsroom
Καστρίτης: «Στο β' ημίχρονο είδαμε την ομάδα που θέλαμε, καρδιοχτυπήσαμε με Κέλι»

bet365

Ο Γιάννης Καστρίτης μιλώντας για το παιχνίδι δεν έκρυψε την... αγωνία που επικράτησε με τον τραυματισμό του Κέλι, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για το δεύτερο ημίχρονο της ομάδας του.

Ο προπονητής του Άρη είπε στην αρχική του τοποθέτηση: «Ήταν ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, ξεκινώντας από το αμυντικό κομμάτι. Δεν συμπεριφερθήκαμε όπως έπρεπε. Μας τιμώρησε με αρκετά επιθετικά ριμπάουντ και τρίποντα ο Παναθηναϊκός. Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε την ομάδα που θέλαμε. Γίναμε πιο συμπαγείς στην άμυνα, κάναμε κάποια κλεψίματα, βάλαμε και σουτ και έτσι αποκτήσαμε αυτοπεποίθηση. Αλλά όταν έχεις να γυρίσεις από το -20 απέναντι στον Παναθηναϊκό δεν είναι εύκολο. Στο πρώτο ημίχρονο δεχθήκαμε 54 πόντους, ξέφυγε εκεί το σκορ. Τα καταφέραμε για 1,5 δεκάλεπτο να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό χαμηλά στο σκορ».

Όσο για τον τραυματισμό του Κέλι: «Νομίζω ότι είναι εντάξει. Καρδιοχτυπήσαμε γιατί έχουμε πολλούς τραυματισμούς και απουσίες. Περαστικά και στον Γιάννη Σιδηροηλία που έκανε χειρουργείο. Είμαστε όλοι μαζί , μια οικογένεια και ότι και να γίνει αγωνιζόμαστε κάθε μέρα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα