Παναθηναϊκός - Άρης: Ρεκόρ καριέρας στην Basket League για τον Νέντοβιτς

Παναθηναϊκός - Άρης: Ρεκόρ καριέρας στην Basket League για τον Νέντοβιτς

Ευαγγελος Στελλάκης
Παναθηναϊκός - Άρης: Ρεκόρ καριέρας στην Basket League για τον Νέντοβιτς

bet365

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς πέτυχε 28 πόντους κόντρα στον Άρη κι έκανε ρεκόρ καριέρας στην Basket League με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Σέρβος σταρ των «πρασίνων» ήταν ορεξάτος στη νίκη με 103-83 επί του Άρη στο ΟΑΚΑ, συνεισφέροντας 28 πόντους στο συγκρότημα του Δημήτρη Πρίφτη με 2/6 δίποντα, 5/8 τρίποντα και 9/11 βολές, ενώ γέμισε τη στατιστική του με 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ κι 1 κλέψιμο σε 29:57'.

Μάλιστα οι 28 πόντοι που σημείωσε κόντρα στους «κίτρινους» συνιστούν το νέο ρεκόρ καριέρας του στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού ξεπέρασε τους 24 που είχε πετύχει στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού τον περασμένο Νοέμβριο, στο ντέρμπι «αιωνίων» του πρώτου γύρου.

Συνολικά ο Νέντοβιτς έχει καταγράψει 20 συμμετοχές στην ελληνική λίγκα, με τις 10 εξ' αυτών να χρονολογούνται στη σεζόν 2020-21, την παρθενική του ως κάτοικος ΟΑΚΑ.

Θυμίζουμε πως το ρεκόρ σε πόντους του Νέντοβιτς με τα «πράσινα» ανεξαρτήτου διοργάνωσης είναι οι 39 πόντοι που είχε πετύχει πέρσι στο Τελ Αβίβ κόντρα στη Μακάμπι για την Euroleague.

Ο 30χρονος σούτινγκ γκαρντ μετρά φέτος 14.5 πόντους με 39.7% στο τρίποντο, 3.1 ασίστ, 2 ριμπάουντ και 0.9 κλεψίματα κατά μέσο όρο σε 10 εμφανίσεις στη Basket League.

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα