ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Λοβ, έρχεται ο Γκριν

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Λοβ, έρχεται ο Γκριν

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Λοβ, έρχεται ο Γκριν

bet365

Αμφίβολος ενόψει του κυριακάτικου αγώνα (30/1, 17:00) με το Λαύριο είναι ο Ζερμέν Λοβ, ο οποίος χτύπησε στο δεξί πόδι κατά την διάρκεια της σημερινής προπόνησης. Έρχεται στην Θεσσαλονίκη ο Φιλ Γκριν.

Με ένα απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της κυριακάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης με το Λαύριο (30/1, 17:00) για την 14η αγωνιστική της Basket League.

Λίγο πριν το τέλος της σημερινής (28/1) προπόνησης του Δικεφάλου στο PAOK Sports Arena, ο Ζερμέν Λοβ αποχώρησε λόγω ενός χτυπήματος στην ποδοκνημική του δεξιού του ποδιού. Όπως ενημέρωσε σχετικά η ασπρόμαυρη ΚΑΕ: «Ο αρχηγός της ομάδας ξεκίνησε άμεσα πρόγραμμα θεραπείας, ωστόσο η συμμετοχή στο παιχνίδι της Κυριακής είναι αμφίβολη».

Έρχεται ο Γκριν, ετοιμάζεται για Προμηθέα

Κατά τα λοιπά, ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ, Φιλ Γκριν, θα φτάσει στην Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Κυριακής (30/1), ούτως ώστε να ενσωματωθεί στις προπονήσεις και να θέσει εαυτόν στην διάθεση του Άρη Λυκογιάννη. Θυμίζουμε πως ο 29χρονος γκαρντ αποκτήθηκε με την προοπτική να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Μάλκολμ Γκρίφιν που αποχώρησε.

Ο Γκριν θα πραγματοποιήσει κατά πάσα πιθανότητα το ντεμπούτο του στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Προμηθέα στην Πάτρα, το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα