ΠΑΟΚ: Παρελθόν ο Μάλκολμ Γκρίφιν (vid)

ΠΑΟΚ: Παρελθόν ο Μάλκολμ Γκρίφιν (vid)

Ευαγγελος Στελλάκης
ΠΑΟΚ: Παρελθόν ο Μάλκολμ Γκρίφιν (vid)

bet365

ΠΑΟΚ και Γκρίφιν προχώρησαν στην κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους. Στην αγορά για γκαρντ ο Δικέφαλος.

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν δεν συνεχίζει στον Δικέφαλο, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ασπρόμαυρη ΚΑΕ. Οι δύο πλευρές αποφάσισαν από κοινού την διακοπή της συνεργασίας τους, με τον ΠΑΟΚ να ευχαριστεί τον Αμερικανό γκαρντ για την προσφορά του τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Ο Γκρίφιν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο δεξί πόδι, το οποίο δεν του έχει επιτρέψει το τελευταίο δίμηνο να βοηθήσει το συγκρότημα του Άρη Λυκογιάννη. Σε αυτό το διάστημα, πραγματοποίησε μόλις δύο ολιγόλεπτες εμφανίσεις στην Basket League.

Ο ΠΑΟΚ αναγκάζεται πλέον να βγει στην αγορά, προκειμένου να αναζητήσει τον αντικαταστάτη του 30χρονου περιφερειακού. Ο Γκρίφιν μέτρησε φέτος 8.8 πόντους και 3.8 ασίστ σε 8 ματς του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ στο BCL είχε 16.7 πόντους και 6.7 ασίστ σε 3 αγώνες.

Η ανακοίνωση της ασπρόμαυρης ΚΑΕ:

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Malcolm Griffin.

Ο Malcolm Griffin αποτέλεσε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της προσπάθειας του ΠΑΟΚ mateco και τον ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα μας. Δυστυχώς, ο τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί εδώ και καιρό, δεν επιτρέπει την επιστροφή του σε σύντομο χρονικό διάστημα και για τον λόγο αυτό, οδηγηθήκαμε σε μία δύσκολη απόφαση για την λύση της συνεργασίας μας. Η απόφαση αυτή θα δώσει στο Malcolm τον απαραίτητο χρόνο για την καλύτερη δυνατή αποθεραπεία του και στην ομάδα μας τη δυνατότητα να καλύψει το πολύ σημαντικό κενό που δημιουργεί η απουσία του.

Κρατάμε όλες τις καλές στιγμές που περάσαμε μαζί με τον Malcolm!

Χαρήκαμε μαζί του για το γεγονός ότι στη διάρκεια της παρουσίας του στην ομάδα μας έγινε για πρώτη φορά πατέρας, με την γέννηση του γιου του στη Θεσσαλονίκη. Ευχόμαστε στο Malcolm και στην οικογένειά του, υγεία, ευτυχία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα