Παναθηναϊκός: Αναβλήθηκε ο αγώνας με τον Ηρακλή για λόγους ασφαλείας

Παναθηναϊκός: Αναβλήθηκε ο αγώνας με τον Ηρακλή για λόγους ασφαλείας

bet365

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε επισήμως πως αναβλήθηκε η αποψινός αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή που επρόκειτο να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ για λόγους ασφαλείας αφού η κακοκαιρία «Ελπίδα» έφτασε και στην Αττική.

Ο αγώνας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ηρακλή με τον οποίο επρόκειτο να ολοκληρωθεί η 13η αγωνιστική της Basket League αναβλήθηκε καθώς η κακοκαιρία «Ελπίδα» που σαρώνει τη χώρα έφτασε και στην Αττική, φέρνοντας χιονοπτώσεις.

Πλέον οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους τρεις εντός έδρας αναμετρήσεις ως το τέλος της εβδομάδας. Αρχικώς, υποδέχονται τη Ζάλγκιρις το βράδυ της Τετάρτης 26/1 στις 21:00 σε εξ αναβολής αγώνα για τη 18η αγωνιστική της EuroLeague.

Ακολούθως, παίζουν με την Μπασκόνια την Παρασκευή 28/1 στις 21:00 για την 23η αγωνιστική της EL και ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους αυτή την εβδομάδα την προσεχή Κυριακή 30/1 στις 19:45 κόντρα στον Άρη.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ

«Αναβάλλεται για λόγους ασφαλείας, η αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Ηρακλής, που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί απόψε (24/1-20:00) στο ΟΑΚΑ. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησης θα ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ».

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα