Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Πέρι

Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Πέρι

Newsroom
Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Πέρι

bet365

Ο Κέντρικ Πέρι θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, αφού δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της ομάδας.

Δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί σε κανένα σημείο στις απαιτήσεις που είχε ο Παναθηναϊκός και ο Δημήτρης Πρίφτης από εκείνον ο Κέντρικ Πέρι. Έτσι ο Αμερικανός γκαρντ θα αποτελέσει παρελθόν από το... τριφύλλι, το οποίο έχει αποκτήσει για τις θέσεις των γκαρντ και τον Στέφαν Γιόβιτς.

Το συμβόλαιο του 29χρονου point guard θα λυθεί άμεσα, με τον παίκτη να αναζητά πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μακριά από την Ελλάδα. Δεν θα αγωνιστεί στο ματς με τον Ηρακλή (24/1, 20:00), ενώ ο Γιόβιτς αναμένεται να δηλωθεί στη λίστα των 6 ξένων της Basket League για να πάρει χρόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Την σεζόν που διανύουμε, ο Πέρι έχει 4.8 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ μέσο όρο στη Euroleague και 6 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ ανά ματς με 18% τρίποντα στη Basket League. Σίγουρα αριθμοί πολύ πιο κάτω από αυτά που αναζητούσαν οι... πράσινοι όταν τον είχαν αποκτήσει.

Επωμίστηκε μεγάλο βάρος στη δημιουργία του παιχνιδιού του τριφυλλιού, αλλά δεν άφησε ικανοποιημένους τους ανθρώπους της ομάδας με τις εμφανίσεις του.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα