ΑΕΚ: Πρόταση στον Χάμερ για ανανέωση

ΑΕΚ: Πρόταση στον Χάμερ για ανανέωση

Μιχάλης Γκιουλένογλου
ΑΕΚ: Πρόταση στον Χάμερ για ανανέωση

bet365

Ο Στέφανος Δέδας αποκάλυψε έπειτα από τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ πως έχει ήδη κάνει συζήτηση με τον Ίαν Χάμερ προκειμένου ο Αμερικανός φόργουορντ να συνεχίσει στην «Ένωση» και τη νέα σεζόν.

Ο Ίαν Χάμερ αποκτήθηκε από την ΑΕΚ τον περασμένο Οκτώβριο και έχει εξελιχθεί σε κομβικό παίκτη για την ομάδα του Στέφανου Δέδα για τη σταθερότητα και τη συνέπειά του, δίνοντας λύσεις και στις δυο άκρες του παρκέ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ υπέγραψε αρχικώς συμβόλαιο για τρεις μήνες ωστόσο θα κλείσει τη σεζόν στην ΑΕΚ και όπως αποκάλυψε ο Δέδας στην κάμερα της ΕΡΤ μετά από τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, έχει γίνει ήδη συζήτηση προκειμένου οι δυο πλευρές να ανανεώσουν τη συνεργασία τους και του χρόνου.

Σε 10 ματς στην Basket League, Χάμερ έχει 13.5 πόντους, 6.2 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1.7 ασίστ μ.ό. Σε 5 αγώνες στο BCL, μέτρησε 13.3 πόντους, 7.6 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1.6 κλεψίματα.

«Ο Ίαν ξέρω πως μπορεί να παίξει το παιχνίδι που θέλω. Έχει προσφορά στην άμυνα και την επίθεση, βοηθά και στο κατέβασμα της μπάλας. Είναι ένα πολυεργαλείο, έχω μιλήσει μαζί του για να ανανεώσουμε και για του χρόνου. Θέλουμε να φτιάξουμε έναν κορμό με παίκτες που θα γνωρίζουν ότι είναι στην ΑΕΚ και θα παλεύουν», ανέφερε ο κόουτς της «Ένωσης».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα