Λυκογιάννης: «Έχουν συμβεί πολλά στην ΑΕΚ αλλά βρίσκει λύσεις»

Λυκογιάννης: «Έχουν συμβεί πολλά στην ΑΕΚ αλλά βρίσκει λύσεις»

Newsroom
Λυκογιάννης: «Έχουν συμβεί πολλά στην ΑΕΚ αλλά βρίσκει λύσεις»

bet365

Ο Άρης θα παραταχθεί πλήρης απέναντι στην ΑΕΚ (22/1, 20:00) στο κλειστό των Άνω Λιοσίων και ο Άρης Λυκογιάννης αναφέρθηκε στις λύσεις που βρίσκει αγωνιστικά η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ.

Καταρχήν, ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στο επίπεδο προετοιμασίας της ομάδας του έπειτα από την επιστροφή και του Μάλκολμ Γκρίφιν. Ο Αμερικανός ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα τραυματισμού, αυτό είχε ως συνέπεια να αγωνιστεί μόλις σ’ ένα παιχνίδι σε βάθος δύο μηνών, πλέον όμως υπολογίζεται κανονικά από τον Άρη Λυκογιάννη. «Είμαστε μια καλή προπονητικά εβδομάδα, με όλους τους παίκτες μαζί, για πρώτη φορά μετά από καιρό», είπε ο προπονητής του Δικεφάλου και αναφέρθηκε στις δυσκολίες αλλά και στις λύσεις που βρίσκει η ΑΕΚ.

«Είναι η μόνη ομάδα που μας έχει ξεπεράσει στο βαθμό ατυχίας και στα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει. Η αλήθεια είναι ότι τους έχουν συμβεί πολλά. Παρόλο αυτά βρίσκουν λύσεις, όσον αγορά το αγωνιστικό κομμάτι. Είναι μια ομάδα με ένα ιδιαίτερο και πολύ συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο αμυντικό κομμάτι και στις ένας εναντίον ενός μονομαχίες. Να μπορέσουμε να κρατήσουν τους παίκτες μπροστά μας, ώστε να μην τους επιτρέψουμε να βρουν φάσεις που ψυχολογικά θα τους δώσουν δύναμη», είπε μεταξύ άλλων.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα