Ηρακλής: Σε καραντίνα παίκτης του πριν τον Προμηθέα

Newsroom
Ηρακλής: Σε καραντίνα παίκτης του πριν τον Προμηθέα

bet365

Ο Ηρακλής με ανακοίνωσή του ανέφερε πως πριν αντιμετωπίσει τον Προμηθέα (16/01) ένας παίκτης της ομάδας μπήκε σε καραντίνα μετά από επαφή του με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται τον Προμηθέα στην έδρα τους για την 12η αγωνιστική της Basket League (16/01) και μέσα από ανακοίνωσή τους γνωστοποίησαν πως με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας τους μετρούν και μία απουσία.

Αυτή συγκεκριμένα αφορά παίκτη του Ηρακλή, ο οποίος ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και μπήκε προληπτικά σε καθεστώς καραντίνας.

Αναφέρει σχετικά η κυανόλευκη ΚΑΕ:

«Στον πρώτο του αγώνα για το 2022, ο Ηρακλής υποδέχεται αύριο (16/01, 17:00, ΕΡΤ3) τον Προμηθέα, για τη 12η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Οι "κυανόλευκοι", που επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση, μετά από 29 μέρες, ολοκλήρωσαν σήμερα (15/01) την προετοιμασία τους, με μια μεσημεριανή προπόνηση, στο Ιβανώφειο.

Απών ήταν αθλητής, ο οποίος ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID-19 και τέθηκε σε καραντίνα. Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου, με τη βοήθεια video».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα