Αποσύρθηκε ο Τζαμάλ Σούλερ

Αποσύρθηκε ο Τζαμάλ Σούλερ

bet365

Ο πρώην παίκτης του Ηρακλή και του Άρη έβαλε τέλος σε μια αξιόλογη καριέρα, έπειτα από 13 χρόνια ως επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής.

Ο Τζαμάλ Σούλερ (1.91μ.), ο οποίος αγωνίστηκε στον Ηρακλή τη σεζόν 2019-20 και πέρσι βρισκόταν στον Άρη, κρέμασε τα sneakers του σε ηλικία 36 ετών. Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ ήταν ελεύθερος μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Άρη τον περασμένο Φλεβάρη κι αποφάσισε να αφήσει οριστικά πίσω του το μπάσκετ.

Κατά την διάρκεια της επαγγελματικής του καριέρας, η οποία κράτησε 13 χρόνια, ο Σούλερ αγωνίστηκε σε Τρίερ, Ζαν Ντ'Αρκ Βισί, Νανσί, Χιμίκ, Ναντέρ, Μονακό και Χαποέλ Τελ Αβίβ. Πανηγύρισε δύο Κύπελλα και τρία Super Cup Γαλλίας, αλλά και τον ευρωπαϊκό τίτλο του FIBA EuroChallenge το 2015 ως MVP του Final 4 .

Συνολικά αγωνίστηκε σε 387 αγώνες εθνικών πρωταθλημάτων κι άλλους 77 σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αρχής γενομένης από το 2008. Το μήνυμα του ανέφερε αναλυτικά:

«Το διασκέδασα! Κάποιοι συμπαίκτες κι αντίπαλοι έγιναν αδέλφια μου. Κάποιοι φίλαθλοι έγιναν οικογένεια μου! Ακόμη κι αν μπορώ ακόμη να σκοράρω, ήρθε η ώρα να αποχαιρετίσω με ένα φιλί το παιχνίδι. Το απόλαυσα. Ειδικά τις άσχημες στιγμές, επειδή εάν κάποιος με ξέρει πραγματικά, θα γνωρίζει πως χρησιμοποιώ το μίσος, την κριτική και τις προσωπικές αποτυχίες για να βελτιώσω το παιχνίδι μου. Ποτέ δεν διέφυγα από μια κατάσταση, εντός ή εκτός παρκέ. Παρέμεινα σταθερός σε όλα, ακόμη κι αν κάποιοι άνθρωποι άλλαξαν στάση απέναντι μου. Σε όλα τα νεαρά παιδιά που παίζουν μπάσκετ, είμαι εδώ για να σας δώσω συμβουλές. Να συνεχίσετε να επενδύεται στις καριέρες σας και να πάρετε εμπειρίες από διαφορετικές κουλτούρες. Πάντα θα αγαπώ το μπάσκετ. Τώρα, ήρθε η ώρα να διδάξω στη νεότερη γενιά».

3

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα