Ηρακλής: Σε επαφές με τον Ντολεζάι Μάρεκ

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ηρακλής: Σε επαφές με τον Ντολεζάι Μάρεκ

bet365

Ο Ηρακλής βρίσκεται σε συζητήσεις με τον 23χρονο Σλοβάκο σέντερ/φόργουορντ, Ντολεζάι Μάρεκ, ο οποίος αγωνίζεται στο ουκρανικό Πρωτάθλημα καθώς είναι παίκτης ο οποίος καλύπτει τα «θέλω» του Κώστα Μέξα.

Οι διαδοχικές αποχωρήσεις ξένων παικτών προκάλεσαν ποιοτικό αλλά και ποσοτικό έλλειμμα στον Ηρακλή, η ανάγκη ενίσχυσης είναι έντονη και προς αυτήν την κατεύθυνση οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται σε επαφές με παίκτες ούτως ώστε να εμφανιστούν ενισχυμένοι με την επανέναρξη του Πρωταθλήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας εξ’ αυτών είναι ο 23χρονος Σλοβάκος σέντερ/φόργουορντ, Ντολεζάι Μάρεκ, ο οποίος μάλιστα είναι θετικός στην προοπτική έλευσης στην Ελλάδα.

Ο ύψος 2.10 αθλητής αγωνίζεται στο ουκρανικό Πρωτάθλημα με τη φανέλα της Τέρνοπιλ και σε 22 αγώνες έχει κατά μέσο όρο 9.8 πόντους και 3.5 ριμπάουντ. Πρόκειται για ψηλό ο οποίος αρέσκεται να σουτάρει και από μακρινή απόσταση, το κάνει μάλιστα με αρκετά καλό ποσοστό (42%). Μπασκετικά, ο Μάρεκ είναι αμερικανοθρεμμένος καθώς αποφοίτησε από το Σίρακιους έχοντας 9.7 και 5.1 ριμπάουντ στην τελευταία του χρονιά.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα