Χειρουργήθηκε και ο Καμπερίδης στον ΠΑΟΚ

Χειρουργήθηκε και ο Καμπερίδης στον ΠΑΟΚ

Newsroom
Χειρουργήθηκε και ο Καμπερίδης στον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Μιχάλης Καμπερίδης υποβλήθηκε σε επέμβασης αποκατάστασης του προβλήματος τραυματισμού (σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών) και θα απουσιάσει για διάστημα περίπου τριών μηνών.

Από το ξεκίνημα της χρονιάς ο ΠΑΟΚ διαχειρίζεται αρκετά προβλήματα υγείας με τελευταίο την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Μιχάλης Καμπερίδης για την αντιμετώπιση του συνδρόμου κοιλιακών προσαγωγών. Εκτιμάται ότι δεν θα επιστρέψει σε διάστημα μικρότερο των τριών μηνών. Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς επέστρεψε στις προπονήσεις και λογικά θα βρεθεί στη διάθεση του Άρη Λυκογιάννη στον δεύτερο αγώνα (12/1) με τη Στρασμπούρ στο PAOK SPORTS ARENA. Αντιθέτως, ο Μάλκολμ Γκρίφιν συνεχίζει το πρόβλημα θεραπείας ενώ ο Ζερμέιν Λοβ δεν είναι ακόμη σε θέση επιστροφής στις προπονήσεις λόγω των ενοχλήσεων που έχει στο αριστερό γόνατο.

Πέρα από το πλούσιο ιατρικό δελτίο, η προετοιμασία άρχισε με έντονες παρατηρήσεις από τον Αρη Λυκογιάννη για την κακή εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στον πρώτο αγώνα με τη Στρασμπούρ με συνέπεια να εμφανιστεί ελαχίστως ανταγωνιστική. Για την ακρίβεια ο έμπειρος τεχνικός ανέλυσε το παιχνίδι με τη χρήση βίντεο κι έδειξε τα βασικότερα από τα λάθη στα οποία υπέπεσε η ομάδα του.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα