Στον αθλητικό δικαστή ο Άρης, κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών

Στον αθλητικό δικαστή ο Άρης, κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών

Στον αθλητικό δικαστή ο Άρης, κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, το Διοικητικό Εφετείο απέρριψε την προσφυγή της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, που είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα για να μην εκδικαστεί στις 21 Δεκέμβρη η υπόθεσή της για τον ελλιπή φάκελο αδειοδότησης.

Πριν το τέλος του 2021, όπως όλα δείχνουν, θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση της βαθμολογίας όσον αφορά τις τέσσερις ομάδες, που το περασμένο καλοκαίρι, δεν πήραν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Έτσι μετά τον Ηρακλή (του επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών), τον Κολοσσό Ρόδου και τον Απόλλωνα Πατρών (κατέθεσαν εκπρόθεσμα τον φάκελό τους και τους αφαιρέθηκε ένας βαθμός), σειρά παίρνει η εκδίκαση της υπόθεσης του Άρη.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν προσφύγει στο Διοικητικό Εφετείο για να πετύχουν την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσής τους στον Αθλητικό Δικαστή. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, όμως, το Διοικητικό Δικαστήριο η απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν και έτσι την ερχόμενη Τρίτη (21/12) η υπόθεσή τους θα εκδικαστεί κανονικά.

Κάτι που σημαίνει ότι ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης απειλείται με αφαίρεση 3-5 βαθμών, όπως συνέβη με τον συμπολίτη του, Ηρακλή.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα