Καστρίτης: «Ζητώ συγγνώμη για την εικόνα μας»

Καστρίτης: «Ζητώ συγγνώμη για την εικόνα μας»

Newsroom
Καστρίτης: «Ζητώ συγγνώμη για την εικόνα μας»

bet365

Απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο ντέρμπι, ο Γιάννης Καστρίτης ζήτησε συγνώμη από τους φίλους του Άρη.

Ο προπονητής του Άρη υποστήριξε ότι η ομάδα του δεν έδειξε κανένα σημείο αντίδρασης, μετά το αρχικό 15-0 του ΠΑΟΚ, πράγμα που δεν την χαρακτήριζε στα προηγούμενα παιχνίδια.

«Δεν έχουμε να πούμε και να αναλύσουμε πολλά. Με 15-0 ξεκίνησε το παιχνίδι και τέλος δεκαλέπτου με το σκορ 29-6, δεν είχαμε καμία ελπίδα επιστροφής. Όχι ότι δεν το είχαμε ξανακάνει ή δεν μπορούμε, αλλά ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι δεν εμφανιστήκαμε στο γήπεδο. Κι όταν δεν είσαι στο γήπεδο, δεν μπορείς να παλέψεις.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Αν σεβόμαστε εαυτό μας, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Πρέπει να μείνουμε μαζί, ενωμένοι, να ψάξουμε, να αναλύσουμε τι έγινε. Είναι μια πολύ δύσκολη βραδιά. Πρέπει να επιστρέψουμε και να παρουσιαζόμαστε μέχρι τέλος της χρονιάς όπως πρέπει και αναλογεί στον σύλλογο και την προσπάθειά μας. Προσωπικά ζητάω ένα μεγάλο συγνώμη από τον κόσμο. Ξέρω πως νιώθει»
, είπε αρχικά.

Σε ερώτηση για το τι έγινε στην άμυνα και η ομάδα του παρουσιάστηκε τόσο ευάλωτη, απάντησε: «Μπορούμε να πούμε πολλά. Υπάρχουν κι αυτές οι βραδιές που απλά δεν λειτουργεί τίποτε. Δεν περιμέναμε αυτό που έγινε γιατί δεν είχαμε δείξει τέτοια εικόνα στις προπονήσεις. Αυτό όμως δεν έχει καμία σημασία πλέον. Δυστυχώς για εμάς ήρθε την πλέον ακατάλληλη στιγμή με τον πλέον ακατάλληλο αντίπαλο. Παρόλο αυτά πρέπει ε ηρεμία και σύνεση να αναλύσουμε τι έγινε».

Σχετικά με την ενέργεια που είχε ο ΠΑΟΚ (με ευρωπαϊκό παιχνίδι) σε αντίθεση με τον Άρη, απάντησε«δεν είμαι εντός της ομάδας του ΠΑΟΚ και θεωρώ ότι είναι νωρίς να πούμε κάτι τέτοιο (περί κούρασης), αλλά φάνηκε ότι ο ΠΑΟΚ έπαιζε έναν τελικό, σαν αγώνα επιβίωσης. Για τον ΠΑΟΚ ήταν φανερό ότι ήταν ένας αγώνας χωρίς αύριο, είχε μεγάλο θέλω, έτσι αγωνίστηκε κι αυτό έδειξε από την πρώτη στιγμή. Στα ντέρμπι κερδίζει αυτός που τα θέλει περισσότερο».

Σε ερώτηση για το αν το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας του ήταν η πνευματική διαχείριση του αγώνα, είπε: «Γι’ αυτό είπα ότι φάνηκε ότι δεν μπορούσαμε να επιστρέψουμε. Προφανώς ήταν θέμα μυαλού και προσέγγισης αγώνα. Ίσως συνάντησαν κάτι που δεν περίμενε, σε συνδυασμό με την τεράστια ορμητικότητα του αντιπάλου και την αλλαγή του μομέντου, Χρειάζονται πνευματικές ικανότητες για να ισορροπήσεις και να επανέλθεις. Είναι απλά από τις βραδιές που δεν πάει τίποτε, χωρίς να σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχουν και αισθανόμαστε πολύ άσχημα γι’ αυτό. Σε αυτές τις βραδιές ο προπονητής έχει τις μεγαλύτερες ευθύνες και αναλαμβάνω τις δικές μου».

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα