Η πιο όμορφη στιγμή στο ντέρμπι: Οι δυο Γιάννηδες ένωσαν ΠΑΟΚ και Άρη (vid)

Η πιο όμορφη στιγμή στο ντέρμπι: Οι δυο Γιάννηδες ένωσαν ΠΑΟΚ και Άρη (vid)

bet365

Η πιο ξεχωριστή στιγμή στο ντέρμπι σημειώθηκε πριν από το τζάμπολ του αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, όταν ο «Δικέφαλος του Βορρά» βράβευσε τους δυο Γιάννηδες, τους πραγματικούς μαχητές της ζωής που η παρουσία τους έχει σημαδέψει το Παλατάκι και το Παλέ.

Από τη μια, ο Γιαννάκης του ΠΑΟΚ. Ένα παιδί στο οποίο η µοίρα έπαιξε ένα άσχηµο παιχνίδι, που γνώρισε τον ΠΑΟΚ µέσα από τις περιγραφές του πατέρα του και τις φωνές των φιλάθλων του, που ζει και αναπνέει για τον «∆ικέφαλο του Βορρά». Ο Γιαννάκης, µε τη βοήθεια του πατέρα του, του κυρίου Λουκά, βρίσκεται στο πλευρό της αγαπηµένης του οµάδας σε κάθε αγώνα στο Παλατάκι.

Από την άλλη, ο Γιαννάκης του Άρη. Ένα παιδί για το οποίο ο Δημήτρης Πρίφτης συγκλόνισε μιλώντας για τη γνωριμία τους, όταν ήταν ακόμα προπονητής των «κίτρινων»: «Τον θεωρώ σαν γιο μου. Είναι ένα παιδί που υπεραγαπώ. Έχει μια υπέροχη μητέρα. Ο Γιάννης είναι ιδιαίτερο παιδί και βοηθούσε με τον τρόπο του την ομάδα. Δεν μπορεί να εκφραστεί όπως όλοι εμείς που έχουμε αυτή τη δυνατότητα, αλλά είναι ο πιο εκφραστικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Χωρίς μπορείς να ακούσεις αυτά που σου λέει, είναι μεγάλη έμπνευση».

Πριν από το τζάμπολ στην Πυλαία για το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του Θανάση Χατζόπουλου βράβευσε τους δυο Γιάννηδες που αποθεώθηκαν από τους φιλάθλους ενώ οι παίκτες των δυο ομάδων χαιρέτισαν ένας προς έναν τους δυο μαχητές της ζωής!

11

222

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα