ΠΑΟΚ - Άρης: Οι «ασπρόμαυροι» προηγήθηκαν με 20-2 στο πεντάλεπτο!

ΠΑΟΚ - Άρης: Οι «ασπρόμαυροι» προηγήθηκαν με 20-2 στο πεντάλεπτο!

Ευαγγελος Στελλάκης
ΠΑΟΚ - Άρης: Οι «ασπρόμαυροι» προηγήθηκαν με 20-2 στο πεντάλεπτο!

bet365

Εκρηκτικό ξεκίνημα από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης! Οι «ασπρόμαυροι» προηγήθηκαν με 20-2 του Άρη στα πρώτα πέντε λεπτά της αναμέτρησης στο Παλατάκι.

Οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη μπήκαν με τρομερή συγκέντρωση στο παρκέ της PAOK Sports Arena για το μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Basket League με τον Άρη, με έναν τρομερό συνδυασμό άμυνας κι επίθεσης. Ως εκ τούτου προηγήθηκαν με σκορ... 20-2 (!) στα πρώτα πέντε λεπτά της αναμέτρησης, με τρεις μεγάλους πρωταγωνιστές.

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς πέτυχε 6 πόντους με τρία δίποντα σε αυτό το καταπληκτικό διάστημα των «ασπρόμαυρων», ενώ 6 είχε κι ο Ντέιβιντ ΝτιΛέο με δύο τρίποντα. Ίδιος αριθμός πόντων και για τον Μάρβιν Τζόουνς που σκόραρε με χουκ, δύο βολές αλλά κι ένα φανταστικό κάρφωμα. Ένα δίποντο με λέι-απ πρόσθεσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ενώ το μοναδικό καλάθι του Άρη σημειώθηκε από τον Σακούρ Τζούστον (έκανε το 15-2, 5'29'' πριν το δεκάλεπτο).

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, από νωρίς κατάφερε να δημιουργήσει ευνοϊκή συνθήκη για τον ίδιο, μπαίνοντας στο ντέρμπι με ένα μεγάλο χάντικαπ 18 πόντων στον πίνακα του σκορ!

Η πρώτη περίοδος - εφιαλτική για τον Άρη, αλλά ονειρική για τον ΠΑΟΚ - ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 29-6 και τους γηπεδούχους στο +23!

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα