Το πρώτο report του Έισι: Θυσία στην άμυνα, αναζητά ρυθμό στην επίθεση

Το πρώτο report του Έισι: Θυσία στην άμυνα, αναζητά ρυθμό στην επίθεση
Ο 31χρονος Αμερικανός πήρε για πρώτη φορά σημαντικό χρόνο συμμετοχής και το Gazzetta παρουσιάζει όσα έδειξε κόντρα στη Λάρισα.

Ο Αμερικανός ψηλός περίμενε καιρό για να πάρει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής αφού μέχρι πρότινος είχε αγωνιστεί ελάχιστα με Μακάμπι και Ούνικς. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήθελε να του δώσει ρυθμό μέσα από μία εύκολη αναμέτρηση και το παιχνίδι με την Λάρισα ήταν το ιδανικό.

Ο Κούινσι Έισι ξεκίνησε βασικός στη θέση «4» δίπλα στον Μουσταφά Φαλ, αλλά πολύ γρήγορα κάθισε στον πάγκο αφού χρεώθηκε με τρία φάουλ στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα κι έγινε αμέσως αλλαγή..

Όταν επέστρεψε στο παρκέ στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε μαζί με τον Λιβίο Ζαν Σαρλ και η αλήθεια είναι πως λειτούργησε πολύ καλύτερα. Στην επίθεση φάνηκε η 20μηνη απραξία του αφού στα 17:41 που αγωνίστηκε συνολικά είχε 0/1 δίποντο, 0/1 τρίποντο και 0/2 βολές ενώ του γλίστρησαν και δύο μπάλες από τα χέρια του. Στην άμυνα όμως ήταν αρκετά καλός και έδειξε πως δεν φοβάται να βάλει το κορμί του στη «φωτιά», να το θυσιάσει στη ρακέτα και με αυτόν τον τρόπο κέρδισε δύο επιθετικά φάουλ.

Ο χρόνος πιέζει την ομάδα αφού οι υποχρεώσεις κυρίως στην Euroleague είναι συνεχόμενες κι ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη όλους τους παίκτες του αν θέλει να συνεχίσει την πορεία που κάνει μέχρι τώρα. Ο Έισι προπονείται αρκετά καλά, όμως θα πρέπει να βγάλει την δουλειά του και στο παρκέ στις επίσημες υποχρεώσεις.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα