Επαφές του ΠΑΟΚ με τον Μιχάιλο Άντριτς

Επαφές του ΠΑΟΚ με τον Μιχάιλο Άντριτς

Newsroom
Επαφές του ΠΑΟΚ με τον Μιχάιλο Άντριτς

bet365

Ο ΠΑΟΚ θέλει να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή του και προς αυτήν την κατεύθυνση κατέθεσε ενδιαφέρον για τον Μιχάιλο Άντριτς (27. 2.01) για την αντικατάσταση του Τζος Κάρτερ.

Ο Σέρβος φόργουορντ γνωρίζει το ελληνικό Πρωτάθλημα μέσα από την περσινή παρουσία του στον Κολοσσό Ρόδου, έχοντας μάλιστα 12.8 πόντους κατά μέσο όρο με ποσοστό ευστοχίας 44% στο μακρινό σουτ, εξασφάλισε μεγαλύτερο συμβόλαιο στην τουρκική Αφιόν. Η πρώτη επιλογή του ΠΑΟΚ mateco για την αντικατάσταση του Τζος Κάρτερ ήταν ο Στεφαν Γιάνκοβιτς ωστόσο ο Καναδός φόργουορντ αποφάσισε να παραμείνει στη Μινσκ κι έτσι ο Άρης Λυκογιάννης έριξε μια ματιά στις εναλλακτικές λύσεις. Μάλιστα δείχνει να διατεθειμένος να αλλάξει το πλάνο του καθώς ο Μιχάιλο Άντριτς αγωνίζεται στη θέση «3» και διακρίνεται για την ικανότητά του στο μακρινό σουτ.

Φέτος αγωνίστηκε σε εννιά παιχνίδια με την Αφιόν, έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην τουρκική ομάδα αλλά δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικός με 8.5 πόντους ανά αγώνα και 33.3% από μακρινή απόσταση. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον 27χρονο παίκτη και στις επόμενες ημέρες θα φανεί αν μπορεί να αποδεσμευτεί από την Αφιόν ούτως ώστε να μετακομίσει στον Δικέφαλο.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα