Μέξας: «Πρέπει να ενισχυθούμε, δεν έχουμε την ευχέρεια να παίζουμε με 2,5 ξένους»

Newsroom
Μέξας: «Πρέπει να ενισχυθούμε, δεν έχουμε την ευχέρεια να παίζουμε με 2,5 ξένους»

bet365

Ο Κώστας Μέξας υπογράμμισε την ανάγκη του Ηρακλή για άμεση ενίσχυση, τονίζοντας την έλλειψη ξένων στο τωρινό ρόστερ των κυανολεύκων, έπειτα από την ήττα από τον Κολοσσό.

Αμέσως μετά από την βαριά ήττα στην Ρόδο από τον Κολοσσό (76-59), ο έμπειρος τεχνικός του Γηραιού ανέφερε αναλυτικά στην κάμερα της ΕΡΤ: «Είχαμε τις απουσίες μας, αλλά δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες... Περιμέναμε καλύτερη ανταπόκριση σε κάποια σημεία του αγώνα, γνωρίζαμε τις δυσκολίες του. Είχαμε πολύ αργές αντιδράσεις και αποφάσεις στο πρώτο ημίχρονο και έτσι πήρε μομέντουμ και ψυχολογία ο Κολοσσός. Στην άμυνα, σε κάποια κομμάτια ήμασταν καλοί, αλλά δεν τα πήγαμε καλά στην επίθεση. Είναι δίκαιη η νίκη του Κολοσσού. Νομίζω πως ήταν το πρώτο κακό παιχνίδι της ομάδας, πρέπει να βελτιωθούμε και να ενισχυθούμε. Δεν έχουμε την ευχέρεια να παίζουμε με 2-2,5-3 ξένους».

Όσο για τον Μπράντον Γκάρετ (9π, 8ρ) που έκανε το ντεμπούτο του, ο κόουτς Μέξας είπε: «Η πρώτη εικόνα του, είναι θετική. Ανταποκρίθηκε σε κάποια πράγματα αρκετά καλά. Είναι μαζί μας μόνο τρεις μέρες... Η ομάδα έχει χάσει πολλά ματς στον πόντο. Η προσπάθεια των παιδιών δεν είναι για το 1-6».

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα