ΑΕΚ: Τρίτος μπλοκέρ στην ιστορία της ο Μαυροειδής

ΑΕΚ: Τρίτος μπλοκέρ στην ιστορία της ο Μαυροειδής

Newsroom
ΑΕΚ: Τρίτος μπλοκέρ στην ιστορία της ο Μαυροειδής

bet365

Ο Δημήτρης Μαυροειδής έκανε θραύση στις τάπες κόντρα στον Προμηθέα και πλέον είναι τρίτος μπλοκέρ στην ιστορία της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ πήρε μια μεγάλη νίκη κόντρα στον Προμηθέα, με τον Δημήτρη Μαυροειδή να κάνει εξαιρετική δουλειά στα 20:08 που έμεινε στο παρκέ. Ο αρχηγός της Ένωσης... φιλοδώρησε με τρεις τάπες τους αντιπάλους του και πλέον είναι τρίτος μπλοκέρ στην ιστορία της ΑΕΚ

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ για τον σέντερ της Βασίλισσας

Ο Δημήτρης Μαυροειδής είχε σημαντική συμβολή στη νίκη της ΑΕΚ επί του Προμηθέα μένοντας για 20:08 στο παρκέ ενώ στις τέσσερις προηγούμενες, φετινές εμφανίσεις του στο Πρωτάθλημα είχε συνολικά 23 λεπτά συμμετοχής. Μέσα από αυτήν την εμφάνιση ο πολύπειρος σέντερ έγινε ο τρίτος μπλοκέρ στην ιστορία της ΑΕΚ στη Basket League.

Ξέχωρα λοιπόν από τους έξι πόντους και τα πέντε ριμπάουντ του, ο Μαυροειδής είχε τρεις τάπες με τις οποίες έφτασε τις 57 με την κιτρινόμαυρη φανέλα στην κατηγορία και «σκαρφάλωσε» στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας αφήνοντας πίσω τους τον Μιχάλη Κακιούζη και τον Χρήστο Ταπούτο που είχαν από 55.

Η δεύτερη θέση της λίστας δεν είναι πολύ μακριά αφού σε αυτήν βρίσκεται ο Δήμος Ντικούδης με 65 αλλά η πρώτη είναι απροσέγγιστη αφού την κρατάει ο Ιάκωβος Τσακαλίδης με 130 τάπες στην τετραετία 1996-2000.


Ακόμη ο Μαυροειδής…

*Με τα τρία αμυντικά ριμπάουντ που είχε, ανέβηκε στην 11η θέση της σχετικής λίστας της ΑΕΚ στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος αφού έφτασε τα 303, ξεπέρασε τον Γιάννη Μπουρούση που είχε 302 και έφτασε τον Δημήτρη Ποδαρά.

*Με τα τρία εύστοχα δίποντα του (3/5) έγινε ο 9ος παίκτης της ΑΕΚ που έφτασε και ξεπέρασε τα 300 στη Basket League.

*Παράλληλα πραγματοποιώντας συνολικά την 332η εμφάνιση του στην κατηγορία, προσπέρασε τον Γιώργο Καράγκουτη και ανέβηκε στην 34η θέση της σχετικής λίστας.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα