Αποδεκατισμένος στην Πάτρα ο ΠΑΟΚ

Αποδεκατισμένος στην Πάτρα ο ΠΑΟΚ

Newsroom
Αποδεκατισμένος στην Πάτρα ο ΠΑΟΚ

bet365

Με τέσσερις σοβαρές απουσίες ταξιδεύει η αποστολή του ΠΑΟΚ mateco για τον εκτός έδρας αγώνα (4/12, 17:00) με τον Απόλλωνα Πατρών.

Στις δεδομένες απουσίες των Τζος Κάρτερ, Μάλκολμ Γκρίφιν και Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς, προστέθηκε και ο Μάρβιν Τζόουνς ο οποίος δεν ένιωσε έτοιμος να αγωνιστεί έπειτα από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι ο Δικέφαλος θα παραταχθεί ελλιπής στην περιφερειακή γραμμή αλλά και με έναν σέντερ.

«Όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια έχουν τη δική τους δυσκολία. Εμείς έχουμε να διαχειριστούμε τη δυσκολία του παιχνιδιού, τον αντίπαλο που είναι μία πολύ αξιόλογη ομάδα, αλλά και τα προβλήματα που έχουμε με τους πολλούς τραυματισμούς. Πάμε σε αυτό το παιχνίδι χωρίς τέσσερα βασικά στελέχη, αλλά κάναμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία κι ελπίζω ότι θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει, έτσι ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη», δήλωσε ο Άρης Λυκογιάννης στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Αντρέας Χριστοδούλου, Jermaine Love, Μιχάλης Καμπερίδης, Νίκος Καμαριανός, David DiLeo, Βαγγέλης Μάντζαρης, Απόστολος Ρούμογλου, Γιώργος Καμπερίδης, Βασίλης Τολιόπουλος και Derek Ogbeide.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα