Η ΚΑΕ Άρης τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Η ΚΑΕ Άρης τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Newsroom
Η ΚΑΕ Άρης τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

bet365

Για την ανάδειξη της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, η ΚΑΕ Άρης πραγματοποίησε μια συγκινητική εκδήλωση με την παρουσία της δικής της ομάδας, αυτής του Πανσερραϊκού και Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών της Θεσσαλονίκης.

Είναι μια εκδήλωση η οποία έχει εξελιχθεί σε θεσμός για την ΚΑΕ Άρης καθώς διοργανώνεται κάθε χρόνο την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Όπως ανέφερε η ΚΑΕ στο Δελτίο Τύπου… «Την τιμητική της είχε η ομάδα Μπάσκετ με Αγωνιστικό Αμαξίδιο του ΑΡΗ, η οποία έκανε ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Α1 της ΟΣΕΚΑ. Με την παρουσία τους στην εκδήλωση, την τίμησαν η ανδρική ομάδα Μπάσκετ του ΑΡΗ, η οποία έδωσε σύσσωμη το «παρών», προεξάρχοντος του προέδρου της ΚΑΕ, Χάρη Παπαγεωργίου, η ομάδα Μπάσκετ με Αγωνιστικό Αμαξίδιο του Πανσερραϊκού, ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης και ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης. Ο τελευταίος, μάλιστα, έκανε και το τζάμπολ στον αγώνα ανάμεσα στον ΑΡΗ και τον Πανσερραϊκό».

Μάλιστα, τιμήθηκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου, για την πολυετή προσφορά του στον σύλλογο, ενώ οι «κίτρινοι» ευχαρίστησαν όλους όσοι συμμετείχαν στην εκδήλωση αναφέροντας ότι… «Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι έδωσαν το «παρών» σ’ αυτήν την εκδήλωση. Και με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο «μπράβο» σε όσους, όχι μόνο δε λύγισαν από τις δυσκολίες, αλλά αποδεικνύουν καθημερινά τη «δίψα» τους για τη ζωή, τη δράση, τη δημιουργία».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα