Πρόβλημα και με Γιάνκοβιτς στον ΠΑΟΚ!

Πρόβλημα και με Γιάνκοβιτς στον ΠΑΟΚ!

Newsroom
Πρόβλημα και με Γιάνκοβιτς στον ΠΑΟΚ!

bet365

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς υπέστη θλάση και μπαίνει στη λίστα των απόντων του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα (4/12) με τον Απόλλωνα στην Πάτρα.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να ηρεμήσει από τα προβλήματα τραυματισμών καθώς και ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με τον Απόλλωνα. Ο έμπειρος φόργουορντ υπέστη θλάση στο αριστερό γαστροκνήμιο και το διάστημα της απουσίας του θα εκτιμηθεί την ερχόμενη εβδομάδα όπου θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις. Αυτό το πρόβλημα έρχεται να προστεθεί σε αυτό του Μάλκολμ Γκρίφιν ο οποίος παρουσίασε μεν βελτίωση αλλά δεν είναι σε θέση να μπει στις προπονήσεις, οπότε επίσης δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, ενώ ο Νίκος Καμαριανός ταλαιπωρείται από ίωση και η απόφαση για την παρουσία του στον αγώνα της Πάτρας θα ληφθεί αύριο (3/12).

Στο μεταξύ, ο Τζος Κάρτερ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του τραυματισμού του στη μέση. Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco… «τις επόμενες ημέρες ο Josh Carter θα πάρει εξιτήριο από το Ιατρικό Διαβαλκανικό Νοσοκομείο και θα ακολουθήσει το πρωτόκολλο μετεγχειρητικής αποκατάστασης».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα