Το συγκινητικό «αντίο» του Βασίλη Καρβέλα στον πατέρα του: «Στα μάτια μου θα είσαι πάντα νικητής»

Newsroom
Το συγκινητικό «αντίο» του Βασίλη Καρβέλα στον πατέρα του: «Στα μάτια μου θα είσαι πάντα νικητής»

bet365

Ο γιος του Δημήτρη Καρβέλα, Βασίλης, έγραψε ένα συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον πατέρα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Δημήτρης Καρβέλας έφυγε από την ζωή σε ηλικία 64 ετών, μετά από μια γενναία μάχη με τον καρκίνο. Ο γιος του, Βασίλης, συγκίνησε με όσα έγραψε στο Facebook μετά την απώλεια του πατέρα του: «Αγαπημένε μου πατέρα. Για μένα ήσουν πολλά παραπάνω από πατέρας. Ήσουν φίλος, κολλητός, αδερφός, δάσκαλος, καθηγητής, παιδαγωγός, προπονητής. Μου έμαθες πάρα πολλά, πράγματα που δε μαθαίνεις από το σχολείο και τα βιβλία. Μου έμαθες να είμαι καλός άνθρωπος, να αγαπώ ανιδιοτελώς, αλλά πάνω απ' όλα μου έμαθες να μην το βάζω κάτω. Σε αυτή σου την πενταετή μάχη με το θηρίο, όσες φορές κι αν έπεσες, όσες φορές κι αν τα μαντάτα που ακούσαμε ήταν απογοητευτικά, εσύ δε σταμάτησες να πολεμάς. Στα μάτια μου θα είσαι πάντα νικητής. Θα μου λείπεις κάθε μέρα για το υπόλοιπο της ζωής μου κι ας ξέρω ότι θα είσαι, όπως ήσουν, πάντα δίπλα μου. Να μας προσέχεις από εκεί ψηλά», ήταν τα λόγια του.

Νωρίτερα, οι σύλλογοι της Basket League είπαν το δικό τους «αντίο» στον τεχνικό διευθυντή του Ηρακλή κι άλλοτε στέλεχος της Εθνικής Ομάδας Νέων.

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα