Δέδας: «Έχουμε τον Γέλοβατς στο μυαλό μας, πρέπει να παίζουμε και γι' αυτόν»

Δέδας: «Έχουμε τον Γέλοβατς στο μυαλό μας, πρέπει να παίζουμε και γι' αυτόν»

Newsroom
Δέδας: «Έχουμε τον Γέλοβατς στο μυαλό μας, πρέπει να παίζουμε και γι' αυτόν»

bet365

Ο Στέφανος Δέδας δήλωσε μετά την επικράτηση της ΑΕΚ στο Λαύριο πως οι σκέψεις όλων βρίσκονται στον Στέφαν Γέλοβατς, ενώ επεσήμανε πως στόχος του είναι να «ζεστάνει» η ομάδα ξανά τον κόσμο.

Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ αμέσως μετά τη νίκη (81-82) επί του Λαυρίου, σχετικά με τον Στέφαν Γέλοβατς, πως «πρέπει να παίζουμε και για αυτόν, είναι κάτι που συζητάμε και το τονίζουμε κάθε μέρα. Οι γονείς του έχουν έρθει από την Σερβία. Τον έχουμε στο μυαλό μας. Χθες πήγε μια μεγάλη αντιπροσωπεία από το ξενοδοχείο, στους γονείς του Στέφαν. Ελπίζω με αυτή τη τύχη που έχουμε αγωνιστικά, να μεταφέρουμε καλή ενέργεια στο νοσοκομείο και να είναι το παιδί καλά».

Για το ματς ανέφερε: «Σίγουρα τα πρόβληματα, για τα οποία δεν μιλάω τόσο καιρός καθώς προσπαθώ να αφοσοιωθώ στο δικό μου κομμάτι, μας συσπειρώνουν. Μαθαίνουμε να παίζουμε ο ένας με τον άλλον. Σήμερα προετοιμαστήκαμε πάρα πολύ καλά για το Λαύριο που είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχει συγκεκριμένα όπλα. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και λίγο πιο εύκολα. Εννοώ, να μην κινδυνεύσουμε στα τελευταία λεπτά. Ωστόσο είμαστε περήφανοι που αντεπεξήλθαμε σε μια πολύ μεγάλη βδομάδα και με την Ρίγα αλλά και σήμερα. Να πάμε πριν την διακοπή με νίκες, να μαζευτούμε όλοι, κι οι καινούργιοι παίκτες. Να μπούνε και να δουλέψουμε και σιγά-σιγά να γίνει αυτό που έχω πει κι όταν χάνουμε αλλά κι όταν κερδίζουμε: να κάνουμε την ΑΕΚ μια πολύ καλή ομάδα».

Για τη σημασία της αποψινής νίκης τόνισε: «Για μένα, όπως είπα και στα παιδιά, όλα τα παιχνίδια είναι πραγματικά ίδια. Δεν το ξεχωρίζω. Κάποια έχουν πιο μεγάλη δυσκολία, όπως την προηγούμενη εβδομάδα με τον Παναθηναϊκό εκτός, ας πούμε. Τα υπόλοιπα παιχνίδια, αν εξαιρέσω Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, είναι όλα ίδια. Αν παίξεις καλά, θα κερδίσεις. Αν δεν παίζεις καλά, θα χάσεις. Είτε παίζεις στο γήπεδο σου, είτε εκτός. Κάναμε μια καλή νίκη. Νομίζω ότι σε κάποιο βαθμό καλύψαμε την ήττα από τον Κολοσσό. Αλλά δεν παίζει ρόλο, η μεγάλη εικόνα είναι πως ξεκουραζόμαστε, μαζευόμαστε, να δουλέψουμε. Έχουμε καλό υλικό, θέλει λίγη ενίσχυση. Θέλουμε να ζεστάνουμε ξανά τον κόσμο μας».

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα