Παναθηναϊκός: Γυρίζει το τσιπάκι για το ΣΕΦ

Παναθηναϊκός: Γυρίζει το τσιπάκι για το ΣΕΦ

Παναθηναϊκός: Γυρίζει το τσιπάκι για το ΣΕΦ

bet365

Διπλή προπόνηση και μηδενικά προβλήματα είχε το ξεκίνημα της προετοιμασίας των πρασίνων για το ντέρμπι της Δευτέρας (22/11) με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Σε αντίθεση με την εικόνα που παρουσιάζει στην Euroleague και παρά την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα από τον Άρη, ο Παναθηναϊκός συγκεντρώνει 5 νίκες στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια.

Αυτό αναζητά να συνεχίσει και απέναντι στον Ολυμπιακό, τον οποίο αντιμετωπίζει την Δευτέρα (22/11, 19:30) στο ΣΕΦ για την 8η αγωνιστική της Basket League.

Μία αναμέτρηση την οποία έχει στοχεύσει και ποντάρει προκειμένου να πάρει μία νίκη ψυχολογίας που θα... αλλάξει το τσιπάκι της ομάδας. Στα ντέρμπι των «αιωνίων», άλλωστε, έχει αποδειχθεί πως οι δύο ομάδες αρχίζουν από το μηδέν, χωρίς να υπολογίζεται το τι έχει προηγηθεί.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τους «ερυθρολεύκους» ξεκίνησε με διπλή προπόνηση, τόσο το πρώι όσο και το απόγευμα του Σαββάτου (20/11) και με το απουσιολόγιο να μην αναφέρει προβλήματα τραυματισμών.

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γιόγκι Φέρελ και Τζεχάιβ Φλόιντ που δεν είναι δηλωμένοι για το πρωτάθλημα. Οι συγκεκριμένοι παίκτες, βέβαια, δεν πήραν χρόνο συμμετοχής ούτε στο παιχνίδι του Μονάχου, πιθανότατα σε μία προσπάθεια του Έλληνα τεχνικού να καταλήξει σε σχήματα που θα χρησιμοποιήσει και στο ντέρμπι.

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα