Γενέθλια με σοβαρό τραυματισμό για τον Τζος Κάρτερ

Γενέθλια με σοβαρό τραυματισμό για τον Τζος Κάρτερ

Newsroom
Γενέθλια με σοβαρό τραυματισμό για τον Τζος Κάρτερ

bet365

Ο Τζος Κάρτερ τέθηκε εκτός για τον αγώνα (21/11, 20:00) του ΠΑΟΚ με τη Λάρισα καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στη μέση και μένει να διευκρινιστεί το διάστημα της απουσίας του.

Ανήμερα των 35ων γενεθλίων του, ο Τζος Κάρτερ πήρε στα χέρια του τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε (έπειτα από έντονες ενοχλήσεις στη μέση) και ενημερώθηκε ότι δεν θα αγωνιστεί απέναντι στη Λάρισα καθώς επίσης και ότι θα χρειαστεί να υποβληθεί σε πλάνο θεραπειών. Όπως ανέφερε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco στην ενημέρωσή της… «διαπιστώθηκε ότι έχει οξεία οσφυοισχιαλγία αριστερά, με νευρική σημειολογία.

Ο Αμερικανός φόργουορντ υποβάλλεται σε συντηρητική αγωγή, ενώ θα ακολουθήσουν περαιτέρω εξετάσεις. Αναπόφευκτα ο Carter δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι του ΠΑΟΚ mateco με τη Λάρισα. Η κατάστασή του θα εκτιμάται σταδιακά για τον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος από τον γιατρό της ομάδας μας χειρούργο ορθοπεδικό Ιωσήφ Γαβριηλίδη.

Αυτό σημαίνει ότι στην παρούσα φάση δεν μπορεί να εκτιμηθεί το διάστημα της απουσίας του Αμερικανού. Θυμίζουμε ότι πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Μάλκολμ Γκρίφιν με συνέπεια να θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του, ενώ ο ΠΑΟΚ έκανε γνωστό ότι διαπιστώθηκε κι ένα κρούσμα Covid 19.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα